PEVAČ NIK KENON DOBIO 3 DETETA ZA POLA GODINE! Bivši muž Maraje Keri ŠOKIRA šta god da radi, ima 3 devojke i 7 naslednika ukupno!
Foto: Profimedia

iznenađenje

PEVAČ NIK KENON DOBIO 3 DETETA ZA POLA GODINE! Bivši muž Maraje Keri ŠOKIRA šta god da radi, ima 3 devojke i 7 naslednika ukupno!

Pop kultura -

Pevač i voditelj Nik Kenon (40) je ponovo postao otac.

Majka njegovog 7. deteta je manekenka Alisa Skot koja se pohvalila prinovom na Instagramu.

Sa DJ Ebi De La Rosom je početkom juna dočekao sinove blizance. Oni su mu peto i šesto dete i drugi par blizanaca, dok je prve dobio sa pevačicom i bivšom ženom Marajom Keri. Bili su u braku od 2008. do 2016. godine.

Ebi (30) pohvalila se sa prinovama, sinovima Zionom i Zillionom.

Poznato je da je Kenon biološki otac blizanaca i da nose njegovo prezime, ali ga De La Rosa ne spominje u svojim objavama na društvenim mrežama. Tokom trudnoće, u aprilu ove godine, De La Rosa objavila je fotografiju na kojoj Nik stoji uz nju, ali sada je ta fotografija obrisana. Gotovo je religiozno objavljivala i pratila tok svoje trudnoće, ali osim prezimena koje je dala sinovima, nema ni traga ni glasa Niku.

Cannon je već 2017. godine dobio sina Goldena (4) sa manekenkom Britani Bel (33). Sa Bel deli i ćerku Powerful Queen, koja je rođena u decembru 2020.

Nik Kenon
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:13

ISPLIVAO HIT SNIMAK JELENE KARLEUŠE IZ BEKSTEJDŽA! Pevačica pokazala borilačke veštine, pa PALA NA ZADNJICU i nasmejala sve! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track