PETAR STRUGAR PRVI PUT O DRUGOM SINU: Da li učestvuje u menjanju pelena i šta kaže o BIVŠOJ ženi! Ivana nema šta više tu da traži!
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENO

PETAR STRUGAR PRVI PUT O DRUGOM SINU: Da li učestvuje u menjanju pelena i šta kaže o BIVŠOJ ženi! Ivana nema šta više tu da traži!

Pop kultura -

Glumac smatra da se obaveze oko beba ne zaboravljaju, pa je tako velika pomoć verenici otkada je beba stigla iz porodilišta, budući da on već ima iskustva.

Glumac Petar Strugar nedavno je dobio drugog sina sa dugogodišnjom poznanicom Oljom, a nasledniku su dali staro ime, Ivo. Iako svoj privatan život ne voli da eksponira u javnosti, te se dugo nije znalo ni da ima devojku, glumac za “Blic” priča kako izgledaju dani sa bebom u kući. Kako on već ima sedmogodišnjeg sina Zarija sa koleginicom Ivanom, pitali smo ga li je zaboravio da menja pelene.

- Nisam. To je kao vožnja bicikla. Kada naučiš da ga voziš jednom prisetiš se odmah. (smeh)

Petar Strugar
foto: Marina Lopičić

Da li sin liči na vas?

- On je beba. Mali je još. Kada napuni 18 godina onda me pitajte, tada će da se formira.

Učestvovali ste na 99. srpskom galopskom derbiju. Koliko vam znači ovaj takmičarki deo. To je nešto slično sa vašim poslom?

- Moje grlo Kilon ili Kili kako mu tapamo smo učestvovali. Da to je javni nastup, ali moram da priznam da je postojala pozitivna trema, koje se sećam da je bila i dok sam igrao odbojku. Tinja tu u stomaku, želudcu, pred neko takmičenje. To je trenutak kada pokazuješ šta si vežbao u međuvremenu i da vidiš gde se nalaziš i koliko si napredovao.

I ko vas bolje sluša, porodica ili Kili?

- Pa ne znam. Mislim da me Beta (pas) najviše sluša. Ona je stalno sa mnom. Već devet godina se ne odvajamo. Ali što se toga tiče ona je najposlušnija od svih. Ali to je njima i posao, da budu najposlušniji.

Rekli ste da ste imali tremu pred trku. Da li imate veću tremu to što će vas gledati sinovi ili?

- Ovaj mali ima dva i po meseca, ne može da vidi metar i po ispred sebe. Sigurno me neće videti. Nemam tremu od toga. Ima generalno zbog tog sporta koji u meni pali neku vatru jer se strastveno bavim time.

Petar strugar
foto: Marina Lopičić

Kako se stariji sin snalazi na konju?

- On je još mali. Tek je sada napunio sedam godina. U principu za jahanje se ne preporučuje da počne pre osme, devete godine...

Očekuje vas uskoro i premijera filma “Zlatni dečko”?

- Da na jasen, nakon toga se očekuje i serija. To je zanimljiv projekat na koji sam jako ponosan. Sa mnom je igrao Ljuba Bulajić koji mi je igrao mlađeg brata, što nije uopšte daleko od našeg privatnog odnosa. Bilo je jako dobro snimanje, fantastična energija i druženje. Momci koji su se odlično spremili, Ognjen Janković kojem je ovo debitanski film, produkcija koja je izašla na kraj sa svim zahtevima kao i Uglješa Jokić koji je producent ovog projekta. Svi su fenomenalno odradili svoj deo posla. Velika mi je čast što sam deo te ekipe. I ponosan sam na to što smo napravili.

Radite li još nešto?

- Na jesen sam imao najvljene tri serije. Sada se to pomerilo. Nešto će se snimati na jesen, nešto na proleće. Dok ne uđem na snimanje ne pričam, jer se uvek nešto pomeri.

Ali dobro je da se radi, zar ne?

- Naravno. To je uvek dobra stvar. Ako imate više projekata, ima više finansiranja u film, iznedriće mnogo dobrih projekta ta situacija. Isto tako je i u sportu. Što imamo više trkačkih dana imamo bolje nagradne fondove. Ljudi su profesionalci, to im je profesija, treba da se nagrade.

Petar Strugar
foto: Dragan Gajić

Sa bivšom se srećem na konjskim trkama

Vaša bivša supruga Ivana Nikolić i vi ste neko ko se godinama bavi konjima.

- Ivana je malo posustala. Sretnemo se ovde na trkama kada dođemo. Ispratimo trke, ali s količinom obaveza u BDP-u koje ima ne stiže.

Ko više od vas dvoje uči sina Zariju da jaše?

- Više ja. Ali sam i završio školu, sada sam licencirani trener, tako da Ivana nema tu šta više da traži. (smeh)

Ivana Nikolić, Petar Strugar
foto: Marina Lopičić, Ana Paunković

Kurir.rs/A.A./blic

Bonus video:

00:14

CECA UŽIVA ZA SVE PARE! Ražnatovićka pokazala snimak sa ODMORA, a svi su primetili OVAJ detalj na njoj! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track