PORODILA SE ĆERKA MIŠE JANKETIĆA, SINU DALA IME PO POKOJNOM OCU: Trudićemo se da deka bude prisutan u njegovom ŽIVOTU! (FOTO)
Foto: Pritnsceen/Instagram

lepe vesti

PORODILA SE ĆERKA MIŠE JANKETIĆA, SINU DALA IME PO POKOJNOM OCU: Trudićemo se da deka bude prisutan u njegovom ŽIVOTU! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Milica Janketić, ćerka legendarnog Mihaila Miše Janketića, porodila se i na svet donela sina kome je dala ime Mihailo.

Srećnu vest je na društvenim mrežama objavila Miličina majka, takođe glumica, Svjetlana Knežević.

Svjetlana Knežević, unuk
foto: Printscreen/Instagram

- Divnog li dana… 5. juli 2021. godine. Milica i Dule postali su roditelji, a ja baka po četvrti put. Dobro nam došao, Mihailo - napisala je Svjetlana na Instagramu.

Milica se udala se u septembru 2020. godine, a nedavno je u intervjuu otkrila da će roditi sina kome će dati ime po svom ocu. Istakla je i da će se potruditi da njen naslednik upozna deku kroz filmove, serije, porodične albume i sećanja.

- Nazvaćemo ga Mihailo, po mom pokojnom ocu. Volim to ime jer ima divno značenje - "ko je kao Bog". Lepo je da mi sin nosi ime po dedi - rekla je tada Milica i dodala:

- Ne prođe nijedan trenutak da ne pomislim na njega. Divno bi bilo da moje dete može da odrasta uz deku. Međutim, na neke stvari nije moguće uticati. Svi u porodici ćemo se potruditi da Mihailo upozna dedu na druge načine: kroz filmove i serije, porodične albume i sećanja… Potrudiću se da od samog početka, na ovaj ili onaj način, bude prisutan u njegovom životu.

(Kurir.rs/A.M)

Bonus video:

00:37

BOBO, PRASE JE PROFESIONALNIJE OD TEBE! Miloš Biković objavio URNEBESNI video sa snimanja FILMA i svi su prasnuli u SMEH! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track