MEGAN FOKS KOMENTARISALA FOTKU BIVŠEG MUŽA SA NOVOM DEVOJKOM: Evo šta im je poručila, a Instagram IZGOREO od komentara pratilaca
Foto: Profimedia

iskrena

MEGAN FOKS KOMENTARISALA FOTKU BIVŠEG MUŽA SA NOVOM DEVOJKOM: Evo šta im je poručila, a Instagram IZGOREO od komentara pratilaca

Pop kultura -

Glumica Megan Foks komentarisala je fotografiju koju je njen bivši suprug Brajan Ostin Grin objavio na Instagramu i time je iznenadila brojne obožavaoce.

Brajan je objavio fotografiju sa novom devojkom Šarnom Bardžes.

"Prošlo je zaista mnogo vremena otkad sam bio sa nekim sa kime uistinu mogu da delim život", napisao je glumac u opisu fotografije. Šarna mu je napisala da ne može zamisliti da deli život sa bilo kim drugim.

Megan je ispod fotografije ostavila komentar.

"Zahvalna sam na Šarni", napisala je Megan i stavila emotikon ljubičastog srca.

Fanovi su komentar fotografisali i objavili ga na Instagram stranici Komentari poznatih. Mišljenja pratilaca oko komentara su podeljena.

"Zbog ovog više poštujem Megan", "Pokušao je da ocrni Megan, ali ona je rekla ne", "Čini se da je srećna što ga se rešila", "Niko ne komentariše kako mu je jadan opis?", "Ne mogu da odlučim da li je njen komentar sarkastičan ili ne", samo su neki od komentara obožavalaca.

Megan i Brajan bili su u braku deset godina, a službeno su se razveli prošle godine. Nakon kraha braka Megan je u vezi sa reperom Mašin Gan Kelijem.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:00

KURIR TELEVIZIJA NA SNIMANJU OLUJE: Autentične priče SRPSKIH stradalnika nikog ne ostavljaju RAVNODUŠNIM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track