BIVŠI VERENICI POSTAJU SUSEDI: Aleks Rodrigez iznajmio kuću PORED Džej Lo! Evo koliko će izdvajati za kuću iz snova! (FOTO)
Foto: Profimedia

slučajnost?

BIVŠI VERENICI POSTAJU SUSEDI: Aleks Rodrigez iznajmio kuću PORED Džej Lo! Evo koliko će izdvajati za kuću iz snova! (FOTO)

Pop kultura -

Bivši igrač bejzbola, Aleks Rodrigez iznajmio je raskošnu kuću na Long Ajlandu i to samo kilometar udaljenu od vikendice koju već godinama poseduje njegova bivša vernica Dženifer Lopez.

Naime, on će plaćati 200.000 dolara mesečno za kuću, pored niza sadržaja koje ovaj ovaj velelepni posed ima, poput bazena, soba za vazdušni hokej, pingponga, bilijara, svima je upala u oko činenica da se na samo tri minuta vožnje nalazi se i vikendica njegove bivše verenice.

Iako je veza Aleksa Rodrigeza i Dženifer Lopez gotova, izgleda da će se ovog leta nekadašnji verenici sretati više nego što su planirali. Naime, sportista je odlučio da iznajmi raskošnu vilu baš u delu Hemptonsa gde Džej Lo više godina ima svoju vikendicu.

Aleks Rodrigez
foto: Profimedia

Spa centar, grejni bazen i privatno pristanište

Istočni deo Long Ajlenda u Njujorku u trendu je među bogatima i slavnima, a posebno je uzbudljivo što je Aleks odabrao kuću koja je svega jedan kilometar udaljena od vile Dženifer Lopez, koja se procenjuje na 10 miliona dolara. Nepoznato je da li su njih dvoje dok su još bili par planirali da iznajme ovo imanje ili su tamo provodili vreme, ali sigurno je da će Rodrigez i njegova porodica imati krajnje nezaboravan odmor.

Letnjikovac površine 9.200 kvadratnih metara smešten je na plaži uz obalu od 3,9 hektara, ima zatvoreni ulaz i dugačak prilazni put. Prema popisu, kad uđete u kuću, dočekaće vas glavni ulaz, velika dnevna soba sa kaminom i svečana trpezarija.

Aleks Rodrigez
foto: Profimedia

Luksuzni dom ima i ogromnu kuhinju koja vodi do zastakljene terase s pogledom na bazen, koji sadrži i džakuzi. Dom takođe nudi sedam spavaćih soba, osam velikih kupatila i četiri manja toaleta, raspoređena na tri sprata. Pored glavne spavaće sobe, ostalih šest soba takođe su prostrane i nude pravo mesto za odmor.

Dodatne unutrašnje pogodnosti doma uključuju dve kancelarije, veliku porodičnu sobu sa kaminom, sobu za igre sa vazdušnim hokejom i pingpongom i bonus sobu sa filmskim projektorom i bilijarskim stolom.

Napolju se nalaze spoljne palube od mahagonija i kamene terase sa grejnim bazenom i spa centrom, vodopadom i direktnim pristupom rivi na prirodno jezerce od 25 hektara sa privatnim pristaništem za veslanje, vožnju kajakom i ribolov.

Postavlja se i teniski teren, a koliko je raskošan ovaj dom govori i činjenica da je imovina nekada pripadala Donaldu Trampu mlađem.

Aleks Rodrigez
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:39

GORAN VESIĆ PRIČA KINESKI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track