ŠERON STOUN IMA 38 GODINA MLAĐEG DEČKA: Glumica uslikana u prisnom zagrljaju sa reperom! Planira da IZLUDUJE ovog leta! (FOTO)
Foto: Profimedia

ljubav ne zna za godine

ŠERON STOUN IMA 38 GODINA MLAĐEG DEČKA: Glumica uslikana u prisnom zagrljaju sa reperom! Planira da IZLUDUJE ovog leta! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Šeron Stoun (63) uslikana je sa 38 godina mlađim dečkom. Brojni tračevi da se viđa s reperom koji nastupa pod imenom RMR, sada su potvrđeni.

Naime, slavna glumica u vezi je sa reperom koji uvek nosi skijašku masku krijući identitet. RMR koji je 38 godina mlađi od glumice, poznat je i po zlatnim navlakama na zubima, a proslavio se kada je njegov hit "Rascal" postao popularan u februaru prošle godine.

Par je u nekoliko navrata viđen u Los Anđelesu a sada su fotografisani u jednom ekskluzivnom klubu nakon čega su prijatelji Šeron Stoun rekli kako ona planira "da se izluduje ovog leta".

Šeron Stoun
foto: Profimedia

Isti izvor preneo je kako RMR izuzetno poštuje Šeron i misli da je glumica "cool as fuck", kao i da je veliki fan njenog filma "Kazino".

- Oni uživaju u međusobnom društvi i za sada se samo viđaju i dobro provode. Na istim su frekvencijama i to je jedno vrlo jedinstveno prijateljstvo - dodaje izvor.

Šeron Stoun koja ima trojicu sinova, od kojih najstariji ima 21 godinu je samo rekla da nema komentar o novoj romansi.

Jedna od najlepših glumica sveta je prethodno bila udata za scenaristu Majka Grenburga i novinara Fila Bronstejna. Bila je i u vezi sa glumcem Kristijanom Slejterom i Dejvidom Deluisom kao i sa filantropistom Stivom Bingom.

Šeron Stoun
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./pagesix

Bonus video:

02:56

VI STE NEVEROVATNI Pevač Sabatona održao emotivni govor: Jedva čekamo da se vratimo u Novi Sad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track