SRPSKE GLUMICA DOČEKALE ZORU NA EGZITU Miona Marković za Kurir: Imamo najbolji festival na svetu! Spremite se za veliko finale
Foto: Egzit

uživaju

SRPSKE GLUMICA DOČEKALE ZORU NA EGZITU Miona Marković za Kurir: Imamo najbolji festival na svetu! Spremite se za veliko finale

Pop kultura -

Svitanje na Dens areni dočekala je i Miona Marković u društvu koleginice Mine Sovtić. Na nogama ih je budne držala Nina Kravic, koja je stigla kao zamena za kolege koje su otkazale dolazak.

- Lepo je kad te ljudi prepoznaju kao "lice Egzita" i još kad je to jedan od najkul festivala na svetu. Prvi put sam bila ovde 2019, kad sam otkrila ko je Paul Kalkbrener i od tada ga slušam i kod kuće - rekla je Miona za Kurir.

Miona Marković, Mina Sovtić
foto: Egzit

Poslednje veče ovogodišnjeg izdanja Egzit festivala u Novom Sadu obeležiće nastupi svetskih zvezda elektronske muzike poput Dejvida Gete, Solomuna i ukrajinskog dua Artbat. Geta svoj će nastup na Glavnoj bini započeti u 2.30, dok je čast da zatvori program mts Dance arene, ali i kompletnog festivala, pripala Solomunu i prijateljima u petočasovnom setu koji počinje u pet ujutru", navodi se u saopštenju festivala.

Exit 2021
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs

Bonus video:

00:29

POČEO EGZIT! Senidah oduševila publiku na PETROVARADINSKOJ tvrđavi: Odlična atmosfera na FESTIVALU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track