SMRŠALA 50 KG, PA SMUVALA BIVŠEG DEČKA NAOIM KEMBEL: Nakon RAZVODA i porodične TRAGEDIJE, Adel uživa u zagrljaju ovog REPERA!
Foto: Profimedia

golupčići

SMRŠALA 50 KG, PA SMUVALA BIVŠEG DEČKA NAOIM KEMBEL: Nakon RAZVODA i porodične TRAGEDIJE, Adel uživa u zagrljaju ovog REPERA!

Pop kultura -

Britanska pevačica Adel i reper Skepta navodno su u vezi, a izvor blizak paru tvrdi da su srećniji nego ikada.

Poslednjih meseci dosta se pričalo o telesnoj transformaciji britanske pevačice Adel koja je skinula skoro 50 kilograma i po mišljenju mnogih, izgleda nikad bolje.

Iako je u prethodnom vremenu doživela bolan gubitak kada joj je preminuo otac, a pre toga se dugo oporavljala od bolnog razvoda, izgleda da su se zvezde pevačici osmehnule te je, kako navode strani mediji, konačno uplovila u vezu sa reperom Skeptom.

Adel
foto: Profimedia

Adel privatni život krije kao zmija noge, a šuškanja o njihovoj vezi pojavila su se prvi put još pre 8 meseci. Kako pevačica nikad nije komentarisala nagađanja, govorkanja su se umirila sve dok ponovo nije sa reperom flertovala na mrežama.

Sada su navodno viđeni u Palm Springsu u jednoj od radnji sa odećom, a očevici tvrde da su se ponašali kao pravi momak i devojka.

- Sedela je i posmatrala dok je birao džempere, pantalone, isprobavao jakne i kapute i tražio da mu zaposleni pomognu. Davala mu je povratne informacije i govorila u čemu misli da izgleda sjajno - rekao je izvor koji se zadesio na licu mesta.

Skepta
foto: Profimedia

- Bilo je slatko što je čekala i bila "normalna devojka" dok je on sigurno kupovao 45 minuta - dodao je izvor rekavši da su bili jako slatki zajedno.

Mnogima nije bilo jasno zašto su bili u tom kraju, iako se nagađa da su možda provodili vreme u obližnjem Palm Springsu tokom proslava Dana nezavisnosti, 4.jula.

Inače, reper je otac dvogodišnje ćerkice, ali nije poznato ko je majka njegovog deteta. Neko se vreme zabavljao i sa supermodelom Naomi Kembel, ali se ta romansa brzo završila. O odnosu sa Adel otvoreno je progovorio još 2016. godine.

Naomi Kembel
foto: Profimedia

- Adel i ja se stalno dopisujemo i pričamo jedno drugome stvari koje nam se događaju u životu. Ona je najveći umetnik na svetu i jedna od retkih slavnih osoba koja se ne zamara slavom - hvalio ju je tada.

Ostaje da vidimo da li će par uskoro obelodaniti javno svoju vezu.

Adel
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./pagesix

Bonus video:

00:12

Ana Nikolić - nastup

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track