ANĐELINA DŽOLI I THE WEEKND UHVAĆENI ZAJEDNO: Glumica i pevač viđeni zajedno na privatnom koncertu! Ona nije skidala OSMEH! (FOTO)
Foto: Profimedia

zvanična potvrda?

ANĐELINA DŽOLI I THE WEEKND UHVAĆENI ZAJEDNO: Glumica i pevač viđeni zajedno na privatnom koncertu! Ona nije skidala OSMEH! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Anđelina Džoli i pevač The Weeknd viđeni su zajedno na koncertu, te su ponovo pokrenute priče o njihovoj navodnoj vezi.

Nakon što su pred manje od mesec dana zajedno viđeni na večeri, Anđelina Džoli i pevač The Weeknd pojavili su se na koncertu i tako su potstakli dodatne glasine da bi iza njihovog sastanka moglo biti nešto više od poslovnih dogovora.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Glumica još uvek zbog bivšeg supruga Breda Pita redovno ide na sudove, a navodno ostala razočarana nakon što je sud dodelio zajedničko starateljstvo. Njihov razvod traje još od 2016. godine. Ipak, neki smatraju kako je Anđelina konačno pronašla novu ljubav.

Nove glasine o glumičinom ljubavnom životu krenule su da kruže krajem juna, kad su ona i pevač The Weeknd zajedno bili na večeri u luksuznom hotelu. Navodno je večera bila poslovnog tipa i raspravljali su kako da pevač otpočne svoju filmsku karijeru u Holivudu.

The Weekend
foto: Profimedia

- Oni su samo prijatelji, ali ko zna mogli bi da budu i nešto više u budućnosti. On ne skriva da mu se Anđelina sviđa već dugo vremena - rekao je upućeni izvor.

Sada je par ponovno viđen na privatnom koncertu u Los Anđelesu, navodi Instagram profil Deuxmoi. Kako prenose izvori glumica je bila vidno raspoložena i nije skidala osmeh sa lica.

Anđelina Džoli, The Weeknd
foto: Printscreen/Instagram/deuxmoi

Navodno je čak popularni pevač u jednoj svojoj pesmi aludirao na slavnu glumicu.

-Opčinjen je njome, viđaju se već neko vreme i nikada nije bio tako uzbuđen - rekao je izvor blizak pevaču za američke medije.

Inače, njegovu bivšu devojku, pevačicu Selenu Gomez, svojeveremo su mediji povezivali s Anđelininim bivšim suprugom Bredom Pitom još 2016. godine.

Selena Gomez, The Weeknd
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./thesun

Bonus video:

01:52

OVDE ŽIVI ANĐELINA DŽOLI: raskošna kuća u Los Anđelesu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track