DEMI MUR NAPRAVILA POMETNJU NA INTERNETU: Glumica objavila golišavu fotografiju i ZAPALILA društvene mreže! Gori sve! (FOTO)
Foto: Profimedia

zavodi

DEMI MUR NAPRAVILA POMETNJU NA INTERNETU: Glumica objavila golišavu fotografiju i ZAPALILA društvene mreže! Gori sve! (FOTO)

Pop kultura -

Demi Mur (58) zapalila je društvene mreže svojim telom. Glumica je objavila dve nove fotografije na svom Instagram profilu na kojima pozira minijaturnom bikiniju.

Demi Mur
foto: Profimedia

Naime, lepa glumica se pohvalila da uživa na moru, a zatim je objavila dve provokativne fotografije i izazvala pravi haos na Instagramu.

Fanovi komentarišu koliko je glumica lepa bez šminke, kao i to da je njena vitka linija pri kraju 6. decenije savršena.

- Spremam se za još jedan dan u ovom raju - napisala je Demi i prikupila više od 126.000 lajkova.

Glumica je na sebi imala samo naočare za vid, a svi i dalje komentarišu da joj vilica izgleda drugačije nego pre. No, to je palo u drugi plan pored njenog zanosnog tela i bujnog dekoltea.

Podsetimo, Demi je u januaru ove godine se pojavila kao moden na jednoj modnoj reviji u Parizu, a fanovi kažu da je tom prilikom izgledala zaista neprepoznatljivo.etala.

Njene jagodice na licu izgledale su potpuno drugačije nego inače, a mnogi kažu da ne veruju da je to rezultat loše šminke, već upravo plastične operacije. Takođe, njena brada je delovala znatno veća i šira nego inače.

Demi Mur
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:14

ISPLIVAO SNIMAK SA TRUDNIČKIM STOMAKOM: Katarina Grujić peva i đuska u 5. mesecu, oduševila na mrežama! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track