ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE PRONAĐENA MRTVA U SVOM AUTOMOBILU: Dalija je imala samo 31 godinu, a evo s kojom bolešću se BORILA
Foto: Profimedia

TUGA

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE PRONAĐENA MRTVA U SVOM AUTOMOBILU: Dalija je imala samo 31 godinu, a evo s kojom bolešću se BORILA

Pop kultura -

P*rno zvezda Dalija Skaj pronađena je mrtva u svom automobilu, a imala je ranu od metka.

Policija slučaj razmatra kao potencijalno samoubistvo. Glumici u industriji za odrasle navodno je dijagnostikovan terminalni rak dojke i borila se s depresijom u trenutku svoje smrti. Dalija je imala samo 31 godinu.

Policija čeka rezultate obdukcije, a istražitelji navode kako je malo verovatno da se radi o ubistvu. Otkako je preminula, prijatelji i obožavaoci opraštaju se od Dalije.

"Dugo će trebati da se to prebrodi, ako je uopšte to moguće. Dalija Skaj, ti lepa dušo, ti smešna, komplikovana i srdačna prijateljice! Tako ćeš mi nedostajati", kazao je Hans za "AVN".

Skaj je započela svoju karijeru u industriji za odrasle 2010. godine pod imenom Bejli Blu. Bila je otvorena o svojoj borbi s karcinomom dojke i depresijom.

"Bila je vrlo duhovita i imala je veliko srce, ali nažalost njena borba s rakom dojke uzela je danak njenom mentalnom zdravlju i borila se s depresijom, kao što bi to činila većina ljudi", rekao je producent Aksel Braun.

Dalija Skaj
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja