KEJT MIDLTON I PRINC VILIJAM MNOGO BRINU ZA SINA: Princ Džordž ove godine neće učesvovati u BITNOJ tradiciji, a razlog je POTRESAN
Foto: Profimedia

priča se

KEJT MIDLTON I PRINC VILIJAM MNOGO BRINU ZA SINA: Princ Džordž ove godine neće učesvovati u BITNOJ tradiciji, a razlog je POTRESAN

Pop kultura -

Britanski princ Džordž je treći u redu za presto, a poslednjih dana sreće se sa prvim negativnim komentarima na Internetu.

Kejt Midlton, Princ Vilijam, Princ Džordž
foto: Profimedia

Neki od komentara na društvenim mrežama na račun sedmogodišnjaka zaista su gnusni. Nakon što je dečak gledao finale Evropskog prvenstva odeven u odelo poput svog oca Vilijama, Internet su preplavili odvratni komentari poput onih da neki "žele da se isplače u kravatu" i da "malog treba zlostavljati".

Zbog toga bi kraljevska porodica privremeno mogla da skloni Džordža iz javnosti, a sve se više šuška da će ove godine preskočiti i važnu tradiciju.

Za njegov osmi rođendan 22. jula ove godine kraljevska porodica bi trebalo da objavi njegov novi portret, ali su sve glasnija šuškanja da to neće uraditi.

Anđela Levin, stručnjakinja za kraljevsku porodicu, kaže da se Kejt i Vilijam teško nose sa negativnim komentarima na račun njihovog sina i da su velike šanse da ove godine preskoče tradiciju objavljivanja njegovog portreta kako bi ga zaštitili od gnusnih komentara prenose ostrvski mediji.

Kejt Midlton svake godine sama fotografiše svoju decu za njihove rođendane, a fotografije objavljuju službene stranice kraljevske porodice.

princ Džordž
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:15

OGLASIO SE GASTOS IZ BAZENA POSLE TUČE U BUDVI: Evo šta kaže Marinković o skandalu u piceriji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track