ONA JE UNIŠTILA BRAK PRINCA ČARLSA I LEDI DI: Godinama su je MRZELI i nisu je nikad prihvatili, ali njihova ljubav je sve IZDRŽALA
Foto: Profimedia

sudbina

ONA JE UNIŠTILA BRAK PRINCA ČARLSA I LEDI DI: Godinama su je MRZELI i nisu je nikad prihvatili, ali njihova ljubav je sve IZDRŽALA

Pop kultura -

Kamila Parker Bouls, druga supruga princa Čarlsa (72), koja u javnosti nije najomiljenija jer je razorila brak Čarlsa i Dajane, slavi 74. rođendan 17. jula.

Kamila Parker
foto: Profimedia

Iako se često šuškalo da je u vezi sa princem dok je on još bio u braku sa Ledi Di, krajem 1992. štampani mediji objavili su stenograme tajnih Čarlsovih razgovora sa Kamillom, što je bio konkretan dokaz da se brak miljenice nacije raspada.

Osim toga, tadašnji britanski premijer Džon Mejdžor potvrdio je da postoje bračni problemi. Nakon što je novinar Endru Morton u knjizi "Dajana: Njena istinita priča" objavio priču o Čarlsovoj paralelnoj vezi sa Kamillom, Dajana se "raspala". Pokušala se ubiti, ali nije uspela pa je odlučila da se razvede.

princeza Dajana, princ Carls
foto: Printscreen/Youtube

Čarlsu je, doduše, dala još jednu šansu, a uslov je bio da prestane da se viđa sa Kamilom, na što on nije pristao. Tada su počeli da žive odvojeno.

Čarlsova ljubav prema Kamili započela je ranih sedamdesetih. Izdržala je i Čarlsov brak sa Dajanom osamdesetih, pa prezir i osudu ujedinjenog kraljevstva i sveta devedesetih i dvehiljaditih, da bi se, na kraju, sve završilo venčanjem 2005. godine, a ljubav traje i danas.

princ čarls
foto: Profimedia

Kamila se brzo "združila" sa britanskom kraljevskom porodicom, a posebno sa Kejt Midlton (39), sa kojom je navodno vrlo bliska jer joj je dala savete kad je došla u palatu. Kako bi obežili trenutak kad je Kamila postala punopravni član porodice, nazvali su jednu vrstu ruže "vojvotkinjom od Kornvola".

Kamili mnogi nisu oprostili to što je Dajana zbog nje patila, ali barem su dokazali, kažu brojni stručnjaci, da je to bila ljubav za koju se isplatilo boriti.

princ čarls
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:06

ODABRANIH 15 ZVANICA ZA VENČANIM STOLOM: Goca mužu Raši ispunila ovu ŽELJU, a svadbena torta je puna SIMBOLA (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track