KURIR TELEVIZIJA

MILENA VASIĆ PONOSNA NA SVOJE BORE: Važno je da prirodno STARIMO, ali i da vodimo računa o svom izgledu!

Pop kultura -

Trend fotošopiranja i korišćenja filtera prilikom slikanja zahvatio je maha u svim sojevima društva. Fotografije dorađuju kako žene, tako i muškarci, a da li je u 21. veku dozvoljeno ljudima da budu prirodni i svoji, uprkos trendu da svi moramo da budemo lepi govorila je u "Pulsu Srbije" glumica Milena Vasić.

Milena Vasić navela je da joj izuzetno smeta kako se o njoj piše na portalima. A zašto su ljudi postali žrtve terora da moraju u svakom trenutku biti lepi i upeglani.

Milena Vasić
foto: Kurir televizija

- Ja se trudim da budem svoja. Privatno apsolutno ne koristim šminku, ima ono - što manje, to bolje. I to važi u svakom segmentu. Najveći problem je u filterima koje su društvene mreže razvile i tu filterisanost naša deca smatraju kao nešto normalno. Veoma problematična tema su i botoksi. Ja se radujem svakoj svojoj bori i svojoj promeni na licu. Važno je da starimo u kontinuitetu - navodi Milena, koja dodaje da je veoma važno i da žena bude negovana.

- Treba da vodi računa o tome šta jede, i koliko vode pije i da li vežba - kaže Milena.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

02:42

ZABORAVITE NA VIŠAK KILOGRAMA UZ OVAJ RASPORED U ISHRANI! ​Nutricionista preporuluje NAPITAK koji TOPI mast i obnavlja organizam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track