TRUDNA GLUMICA OVAKO ZAPOČINJE DAN: Bojana Ordinačev pokazala kako izgleda doručak, a ovaj detalj je svima ukrao pažnju! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/bojanaordinacev

bogatO

TRUDNA GLUMICA OVAKO ZAPOČINJE DAN: Bojana Ordinačev pokazala kako izgleda doručak, a ovaj detalj je svima ukrao pažnju! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Bojana Ordinačev nedavno je podelila sa svojim Instagram pratiocima da je u drugom stanju, a sada je otkrila i kako se hrani u trudnoći.

Bojana Ordinačev (40) odlučila je da svoje obaveze ostavi po strani te da se maksimalno posveti trudnoći. Iako je zakoračila u petu deceniju života, Bojana uprkos trudnoći održava savršenu liniju.

Naime, popularna glumica na svom Instagram profilu objavila je fotografiju, na kojoj možemo videti obrok kojim započinje dan. Možda se tajna njene linije krije upravo u "laganom" doručku koji je podelila sa obožavaocima. - Za doručak samo lagano - napisala je glumica.

Na fotografiji koju je podelila očigledna je bogata trpeza, a detalj koji je posebno ukrao pažnju jeste i mala čaša u kojoj se inače služi rakija, a koja se nalazi ispred Bojane.

Bojana Ordinačev
foto: Printscreen/Instagram/bojanaordinacev

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:29

SLOBODA SE LATILA MIKROFONA I SLAVLJENICI ULEPŠALA VEČE: Glumica pokazala veliki TALENAT, pustila glas i izdominirala! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track