BRITNI SPIRS PROVOCIRA: Pevačica objavila bezobraznu fotku i UZBURKALA javnost, POKAZALA SVE! Paris Hilton odmah reagovala! (FOTO)
Foto: Profimedia

izaziva

BRITNI SPIRS PROVOCIRA: Pevačica objavila bezobraznu fotku i UZBURKALA javnost, POKAZALA SVE! Paris Hilton odmah reagovala! (FOTO)

Pop kultura -

Britni Spirs svojom najnovijom objavom na društvenoj mreži Instagram uzburkala je javnost.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Čuvena američka pevačica Britni Spirs (39) s vremena na vreme sa svojim obožavaocima na svom Instagram profilu podeli po neku otkačenu fotku, međutim ovog puta prevzišla je sebe. Iako je poznata po bezobraznim i provokativnim slikama, poslednja fotka koju je objavila napravila je pravu pometnju na ovoj društvenoj mreži.

Naime, pevačica je pozirala u teksaš šortsu koji više otkriva nego što pokriva, a u prvom planu našle su se njene grudi, koje je prekrila rukama.

Osim činjenice da Britni može da se pohvali savršenim izgledom iako je na pragu pete decenije, obožavaoce je oduševila njena hrabrost, a među prvima kompliment joj ju uputila Paris Hilton.

Fotka je za kratko vreme prikupila preko dva miliona 'sviđanja', što dovoljno govori o oduševljenju koje je ista izazvala među obožavaocima Britni Spirs.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:03

NEOČEKIVANA PROMENA: Britni je 2007. imala slom, ošišala se na ćelavo, pa pustila plave uvojke! Sad se prefarbala i nije PLAVUŠA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja