DVOJNICI DŽASTINA BIBERA? Bekamovi naslednici objavili fotku, fanovi u raspravi, da li liče na majku ili na POP PEVAČA! (FOTO)
Foto: Profimedia

zanimljivo

DVOJNICI DŽASTINA BIBERA? Bekamovi naslednici objavili fotku, fanovi u raspravi, da li liče na majku ili na POP PEVAČA! (FOTO)

Pop kultura -

Slavni par, Viktorija i Dejvid Bekam imaju četvoro dece, i to tri dečaka i jednu devojčicu. I pored profesionalnih angažmana oni su veoma posvećeni svojim naslednicima, te kada je reč o njihovom odrastanju, ništa ne prepuštaju slučaju.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: Profimedia

Najstariji sin Bruklin neretko se pojavljuje na naslovnim stranama, kako zbog roditelja, tako i zbog svojih emotivnih izbora, dok Romeo, Harper i Kruz nisu često medijski eksponirani.

Nikola Pelc, Bruklin Bekam
foto: Profimedia

No, na društvenim mrežama fan stranice prate tok njihovog odrastanja, a fotorgrafija desetogodišnje Harper i starijeg brata Romea, na kojoj poziraju zagrljeni, obišla je svet u rekordnom roku, a ono što su mnogo zaključili jeste da neodoljivo liče na majku. Međutim, ispod fotografije se oglasio i Džastin Biber i prokomentarisao kako zapravo podsećaju na njega, sa čime se složio veliki broj pratilaca, čak su i dodali da su Bekamovi naslednici dvojnici pop pevača.

Šta vi mislite, na koga liče Harper i Romeo?

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

05:28

Viral - Mladi brakovi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track