NAKON RASKIDA SA DŽENIFER LOPEZ ŽIVI PUNIM PLUĆIMA: Aleks Rodrigez za 46. rođendan napravio nezaboravnu žurku!
Foto: Profimedia

preboleo bivšu

NAKON RASKIDA SA DŽENIFER LOPEZ ŽIVI PUNIM PLUĆIMA: Aleks Rodrigez za 46. rođendan napravio nezaboravnu žurku!

Pop kultura -

Američki bejzbol igrač Aleks Rodrigez igrao je 22 sezone u višoj američkoj bejzbol ligi pa je ostvario zavidne rezultate na sportskom polju. Ipak, poslednjih nekoliko godina pažnju javnosti plenio je zbog veze s latino divom Dženifer Lopez.

Dženifer Lopez, Aleks Rodrigez
foto: Profimedia

Rođen je u porodici imigranata iz Dominikanske Republike u Njujorku, a odrastao je uz polubrata Džoa i polusestru Suzi. Kada je imao četiri godine, njegova se porodica preselila natrag u Dominikansku Republiku, ne bi li se kasnije trajno preselili u Majami. Još kao dečak trenirao je bejzbol, a kada je počeo profesionalno da se bavi tim sportom, niko mu više nije bio ravan. Jedan je od najpoznatijih sportaša svoje generacije na području SAD-a.

Živeo je uglavnom povučenim životom do pre nekoliko godina, a s prvom suprugom Sintijom Krurtis upoznao se u jednoj teretani u Majamiju. Venčali su se 2002. godine, a u braku su dobili dvoje dece. Godine 2008. Sintija je zatražila razvod, a kao razlog je navela emotivno zanemarivanje nje i dece, kao i nekoliko afera koje je ima u braku. Šuškao se da je između ostalog bio i s Madonom, ali kraljica popa to je opovrgnula.

Rodrigez je 2017. godine započeo vezu s pevačicom i glumicom Dženifer Lopez, a dve godine kasnije objavili su veridbu. Često je govorio kako nikada u životu nije upoznao nekog tako jakog kao što je Lopez, a naglašavao je kako je predana majka, obožava svoj posao i odlična devojka. U aprilu ove godine par je šokirao sve objavom da se razilaze, a ubrzo zatim Džej Lo je objavila da se pomirila sa svojom bivšom ljubavi, Benom Aflekom.

Aleks Rodrigez, Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Prema pisanjima američkih medija, penzionisani bejzbol igrač neprijatno se iznenadio kada je video prve fotografije Lopez s Aflekom u maju jer se nadao da među njima nije gotovo i da će mu dati novu šansu.

Rodrigez je nedavno objavljivao na Instagramu storiju fotografije s bivšom suprugom Sintijom Kurtis i otkrio da se druže u teretani. Šuškalo se da to radi kako bi učinio Lopez ljubomornom, no ona baš za to i ne mari.

Rođendansku zabavu ove godine je pripremio u Italiji, a relativno blizu pre samo koji dan uživala je i Džej Lo s Benom Aflekom. Svima želi da dokaže da nakon raskida s pevačicom uživa punim plućima, a na Instagramu je otkrio samo delić atmosfere. Pre ukrcaja na privatni avion, Aleksa su dočekale velike svetleće brojne njegovih godina, a sve je bilo ukrašeno velikim balonima. Pregršt hrane i litre alkohola bile su neizostavan deo njegova žurku a s prijateljima je uživao na jahti vrednoj 130 miliona dolara.

Aleks Rodrigez, Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:15

(VIDEO) ŽELITE OBLINE KAO DŽENIFER LOPEZ: Poslušajte njenog trenera! Radite OVU vežbu i bićete ODUŠEVLJENE rezultatima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track