OVE 3 STVARI DŽENIFER LOPEZ NIKAKO NE UNOSI U ORGANIZAM! Svi se pitaju šta je tajna njenog IZGLEDA, a evo šta uvek nosi sa sobom!
Foto: Profimedia

ishrana

OVE 3 STVARI DŽENIFER LOPEZ NIKAKO NE UNOSI U ORGANIZAM! Svi se pitaju šta je tajna njenog IZGLEDA, a evo šta uvek nosi sa sobom!

Pop kultura -

Dženifer Lopez u 52. godini i dalje važi za jednu od najzgodnijih pevačica, a za sve to su zaslužni naporni treninzi i pravila ishrana.

Sigurna sam da su neki pomislili ''Lako je njoj, ona je Dženifer, ima sve novce ovog sveta''.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Kako je nedavno otkrila, najviše voli da gricka voće i povrće koje uvek nosi sa sobom. Prema pisanju "Womanshealthy" kada je u Los Anđelesu, trenira sa Trejsi Anderson koji je poznat po treninzima sa slavnima poput Gvinet Paltroj. U Njujorku vežba sa Dejvid Kiršnerom. Oba trenera imaju potpuno drugačiji pristup treningu, tako da se pevačica uvek bavi drugačijim vežbama i izazovima.

Naime, skoro sve što Dženifer unosi u organizam je organskog porekla. Tipičan ručak obuhvata losos i salatu koja je bogata povrćem. Brokoli, paprike i tikvice čine njenu omiljenu mešavinu, dok kelj voli sa bundevinim semenkama i sitnim sirom.

Kako uvek ima više od jednog projekta dnevno, ona mora da vodi računa o užinama.

Dženifer nikako ne dozvoljava sebi sledeće tri stvari: cigarete, alkohol i kofein. U specijalnim prilikama kada treba da pije kafu, uvek bira onu bez kofeina.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:39

DŽENIFER LOPEZ U SUZAMA ZBOG BAJDENOVE POBEDE! Pevačica snimila video u kome JEDVA GOVORI, a evo šta je sve poručila! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja