DŽORDŽ KLUNI DEMANTOVAO GLASINE DA ĆE POSTATI OTAC PO TREĆI PUT: Amal nije trudna, to nije istina!
Foto: Profimedia

NIŠTA OD BLIZANACA

DŽORDŽ KLUNI DEMANTOVAO GLASINE DA ĆE POSTATI OTAC PO TREĆI PUT: Amal nije trudna, to nije istina!

Pop kultura -

Iako se spekulisalo o prinovi u porodici Kluni, Amal i Džordž ipak ne očekuju svoje treće dete, potvrdila je njihova predstavnica za medije.

Džordž Kluni, Amal Kluni
foto: Profimedia

Glumac i advokatica za ljudska prava pre četiri godine dobili su blizance Elu i Aleksandra, nakon venčanja tokom raskošne ceremonije u Veneciji 2014. godine. Upućeni su ranije tvrdili da je srećni par već rekao svojim bliskim prijateljima da proširuju porodicu, kada su 4. jula priredili malu zabavu u blizini svoje vile u Italiji, gde se nalaze već neko vreme.

Izvor tih nagađanja bile su paparaco fotografije na kojima se videlo kako je Amalina haljina strateški prikrila deo oko stomaka, kako se, ukoliko je i trudna, ništa ne bi videlo.

Međutim, njihova predstavnica za medije demantovala je sva ova nagađanja i time stavila tačku na ovu vest, koja je u prvi mah oduševila njihove fanove.

- Priče o trudnoći Amal Kluni nisu istinite - izjavila je ona.

Par se trenutno nalazi u severnom delu Italije, koji je pogođen nedavnim poplavama. Njihovu raskošnu vilu iz 18. veka su prirodne nepogode zaobišle, ali su Klunijevi, poznati po humanitarnom radu i pomoći ugroženima širom sveta, odlučili da pomognu najugroženijim Italijanima, čije su kuće uništene u blizini mondenskog jezera Komo.

Džordž Kluni, Amal Kluni
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:21

AMERIČKI GLUMAC NAPUSTIO HOLIVUD ZBOG KARIJERE U SRBIJI Želi da pomogne našim glumcima i da jednog dana postane srpski Barak Obama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track