SVI DETALJI NOVOG FILMA NOŽ U LEĐA Nedeljama traje potraga za ruskim vozilima, Danijel Krejg imaće dublera čiji posao nije lak!
Foto: Profimedia

uskoro prva klapa

SVI DETALJI NOVOG FILMA NOŽ U LEĐA Nedeljama traje potraga za ruskim vozilima, Danijel Krejg imaće dublera čiji posao nije lak!

Pop kultura -

Engleski glumac Danijel Krejg boravi u Srbiji već tri dana i danas bi trebalo da snimi svoje prve scene u filma "Nož u leđa".

Velika zvezda se, kako saznajemo, tokom vikenda opuštao u spa-centru i trenirao u teretani kako bi se što bolje pripremio za naporan rad koji ga očekuje do kraja septembra.

Za potrebe snimanja u Srbiji preko jedne agencije proteklih meseci trajala je potraga za ruskim vozilima "lada", "moskvič" ili "aleko". Takođe, rađen je protekle nedelje kasting za mladiće koji liče na slavnog glumca.

- Potreban nam je momak svetle kose, smeđ ili plav. Sa snimanjem se počinje u ponedeljak i, uz prekide, bio bi angažovan do kraja septembra. Honorar po danu 3.600 dinara. Snimanja su celodnevna - piše u oglasu.

Danijel Krejg
foto: Profimedia

Krejg će imati dublera, kako je to inače slučaj, koji stoji u kadru kad se namešta svetlo, snima većina nezahtevnih scena, poput onih gde se šeta gradom ili scene gde se vidi otpozadi. Za sve ostalo je tu glavna zvezda. Nešto slično imali smo prilike da vidimo nedavno kad je Džoni Dep snimao film "Minimata", on je imao čak trojicu dublera. Priliku da vidi Krejga uživo dobiće i veliki broj statista kad se budu snimale scene u jednoj kafani. Običan svet dobiće priliku da igra policajce.

dubler, Džoni Dep
foto: Nemanja Nikolić

Krejg je našoj publici najpoznatiji po ulozi Džejmsa Bonda. Ranije se pisalo da će nastavak ove sage "Nema vremena za umiranje" biti rađen u Srbiji, ali sada je otkriveno zbog čega su agenti slavnog glumca boravili u Beogradu. Iako detalji zapleta ovog ostvarenja još uvek nisu otkriveni, zvanično je da se on vraća ulozi privatnog detektiva Benoa Blanka. Za novi projekat režiju i scenario potpisuje Rajan Džonson. Pored njega, među novim članovima glumačke postave naći će se Kejt Hadson, Edvard Norton, Dejv Batista, Itan Hok i Lesli Odom Džunior, ali njihove role još uvek nisu poznate. Nakon scena koje će snimiti u našoj zemlji glumačka ekipa će nastaviti rad u Americi i Kanadi. Ovo ostvarenje potpisuje Rajan Džonson, koji je već jednom boravio u Beogradu, kad je snimao film "Braća Blum".

Džejms Bond 007, Danijel Krejg
foto: Promo/Nicole Dove

Kurir.rs

Bonus video:

01:41

U VOJVODINI POSTOJI MUZEJ POSVEĆEN PRAVOM DŽEJMS BONDU: Otkrivena misterija broja 007 (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track