DŽEJ LO NAPUSTILA FRANCUSKU I ODUVALA STAJLINGOM: Njen autfit za aerodrom fanove je ostavio bez reči!
Foto: Printscreen YouTube

modna ikona

DŽEJ LO NAPUSTILA FRANCUSKU I ODUVALA STAJLINGOM: Njen autfit za aerodrom fanove je ostavio bez reči!

Pop kultura -

Američka pevačica Dženifer Lopez (51) uslikana je prilikom ulaska u privatni avion na jugu Francuske, a tom prilikom je ličila na bivšu prvu damu Sjedinjenih Američkih Država Melaniju Tramp.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Naime, latino diva je uslikana u veoma stilizovanom izdanju, u "Valentino" odevnoj kombinaciji, a mnogi kažu da skoro nije bolje izgledala.

U ruci je nosila belu "Hermes Birkin" tašnu, dok je obula bele sandale na vezivanje koje su joj savršeno stajale.

Na licu je nosila crvene naočare za sunce, a kosu je vezala u punđu.

Džej Lo nije skidala osmeh sa lica i iskoristila je priliku da se slika sa posadom.

Ben Aflek
foto: Profimedia

Svi se pitaju gde je njen dečko, glumac Ben Aflek, od koga se ne odvaja već mesecima i s kojim je plovila od Francuske do Italije, a ljudi komentarišu da su oni nikad više zaljubljeni.

- Mislila sam da je ovo Melanija Tramp haha! Prelepa je, skoro nije bila ovako lepo stilizovana! Gde je Ben? Žena koja ne stari! - glasili su komentari fanova.

Podsetimo, Ben i Dženifer su bili vereni 2004. godine, a ove godine u aprilu opet su počeli da se viđaju. Nekad popularni par mediji su od milja nazvali "Benifer", a medijska pažnja koju sad uživaju nimalo im ne smeta.

Par je ponovo primećen zajedno pre nekoliko meseci tokom odmora u Montani, a nakon toga su proveli nedelju dana zajedno u Majamiju, gde su više puta uslikani na balkonu vile koju su iznajmili samo za njih dvoje.

Njihova veza se sada odvija na relaciji Los Anđeles - Majami, a kada je u Kaliforniji pevačica sada boravi isključivo kod Bena.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:21

AMERIČKI GLUMAC NAPUSTIO HOLIVUD ZBOG KARIJERE U SRBIJI Želi da pomogne našim glumcima i da jednog dana postane srpski Barak Obama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track