MIODRAG RADONJIĆ OGLASIO SE ZA KURIR I STAO U ODBRANU PRIJATELJA: Glumac podržao BIKOVIĆA i osudio iznošenje INTIME u javnost
Foto: Profimedia, Zorana Jevtić

ISKRENO

MIODRAG RADONJIĆ OGLASIO SE ZA KURIR I STAO U ODBRANU PRIJATELJA: Glumac podržao BIKOVIĆA i osudio iznošenje INTIME u javnost

Pop kultura -

Miloš Biković u žiži je interesovanja nakon što je njegova bivša devojka Arina Vološina odlučila da u javnost iznese detalje iz njihove veze. Tim povodom za "Kurir" se oglasio najbolju drug i kolega mladog glumca, Miodrag Radonjić.

Miodrag Radonjić
foto: Printscreen/Kurir televizija

- Ne bih mnogo komentarisao čitav slučaj i devojke, mogu samo da kažem da mi je žao što živim u društvu u kome je moguće da bilo koju uspešnu istaknutu ličnost vrednu pažnje, sa svetskim uspehom i priznanjima, medijski satanizuješ u vrlo kratkom roku. Ne mora čak ništa ni da uradi. Dovoljno je reći da je gnusan. Sramora. Toliko - napisao je Radonjić, a istu poruku objavio je i na svom Instagram profilu.

Podsetimo, ruska plesačica Arina Vološina je glumca predstavila bezosećajnim egocentrikom, koji ne mari za tuđa osećanja, te je istakla da je zbog njega izgubila godinu dana svog života.

Miloš Biković
foto: Instagram

Kurir.rs/A.P./A.A.

Bonus video:

03:39

KROZ FILM BUDI BOG S NAMA UPOZNAJEMO BEOGRAD IZ ZLATNOIG DOBA: U Šijanovom filmu prvi put u kadru SLOBODA MIĆALOVIĆ I BIKOVIĆ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track