DA NIJE BILO TOG MESTA, NE BISMO BILI ZAJEDNO: Rajan i Blejk proslavili 10 GODINA braka! Glumac prvi put otvoreno pričao o ĆERKAMA
Foto: Profimedia

deceniju u ljubavi

DA NIJE BILO TOG MESTA, NE BISMO BILI ZAJEDNO: Rajan i Blejk proslavili 10 GODINA braka! Glumac prvi put otvoreno pričao o ĆERKAMA

Pop kultura -

Blek Lajvli i Rajan Rejnolds, jedan od najpopularnijih holivudskih parova, nedavno su objavili fotografiju na kojoj poziraju ispred omiljenog restotana, a sada su otkrili i da su imali važan povod za to.

Blejk Lajvli, Rajan Rejnolds
foto: Profimedia

Naime, glumački par bi uskoro trebalo da proslavi 10 godina zabavljanja, ali je Rajan gostujuući u emisiji "Good Morning America" otkrio da su rešili da malo požure i godišnjicuproslave malo ranije ranije.

- Još nismo stigli do tačno 10 godina, ali smo zaokružili, što možemo da uradimo jer u holivudskim godinama to iznosi 180 godina - rekao je Rajan u šali.

On je ispričao da su Blejk i on izašli u restoran "O Ya" u Njujorku, gde se dogodio i njihov prvi romantični izlazak.

- Da nije bilo tog mesta, ne bismo bili zajedno, ne šalim se. Nema restorana koji nam više znači - napisala je Lajvlijeva na Instagramu kada je podelila fotografiju s pomenute večere.

Blejk Lajvli
foto: Profimedia

Rajan je pomenuo i njihove ćerke Džejms (6), Inez (4) i Beti (2) i otkrio da one mnogo više cene palačinke koje im tata pravi nego njegove uspehe i popularnost.

- Ali danas su prvi put bile u fazonu: "Čekaj, bićeš na televiziji?". Ja sam rekao: "Da, idem u emisiju Good Morning America", a one su me pitale "Šta je tako zanimljivo u vezi s tobom?" - ispričao je Rajan i dodao da su se dogovorili da im se putem ekrana obrati tajnim signalima, tako što će povući uvo kako bi im se javio, dok je Inez tražila od tate da protrlja rukav.

Podsetimo, glumac Rajan Rejnolds (44) i glumica Blejk Lajvli (33) upoznali su se 2010. godine, tokom snimanja filma "Green Lantern", a počeli su da se zabavljaju tek u oktobru 2011. godine. Sudbonosno "da" izgovorili su 2012.

Rajan Rejnolds
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:33

GLUMICA POKAZALA ZANOSNO TELO U 6. DECENIJI: Ketrin Zita Džons radila vežbe u bikiniju, preko 1.000.000 ljudi oduševljeno! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track