PRINCEZA DAJANA BILA SVETICA, SARA FERGUSON UVEK GREŠNICA: Zvali su me SVINJOM i prljavom, ja sam poverovala, bilo mi je baš TEŠKO
Foto: Profimedia

otkačili je

PRINCEZA DAJANA BILA SVETICA, SARA FERGUSON UVEK GREŠNICA: Zvali su me SVINJOM i prljavom, ja sam poverovala, bilo mi je baš TEŠKO

Pop kultura -

Kako je otkrila bivša supruga princa Endrua i nekadašnja članica britanske kraljevske porodice, vojvotkinja od Jorka je svoje usluge i poznavanje kraljevskih običaja i pravila ponudila je producentima hit serije jedne striming platforme. Ipak, oni su njenu ponudu odbili.

Sara Ferguson
foto: Profimedia

Vojvotkinja od Jorka, javnosti poznata i jednostavno kao Fergi, svoje je usluge ponudila televizijskim producentima kako bi glumici Džesiki Akvilini, koja je odglumila, pomogla da se što bolje uživi u svoju ulogu, i to nakon što su se pojavile mnoge nelogičnosti u portretiranju kraljevske porodice, posebno Čarlesa i Dajane.

U intervjuu koji je dala za izdanje magazina Town & Country, majka princeza Beatris i Judžinije i bivša supruga princa Endrua rekla je da je ostala iznenađena koliko je zapravo njen lik dobio malu minutažu u hit seriji, zbog čega se obratila pisanim putem izvršnom producentu Endiju Harijesu.

Kako je otkrila, upitala ga je zašto ne može pomoći svojim savetima, no on je bez puno objašnjavanja odbio njenu ponudu.

Sara Ferguson
foto: Profimedia

Govoreći o svojoj prošlosti i životu u kraljevskoj porodici, Fergi je rekla da se odavno prestala zamarati kritikama na račun svoje prošlosti, učeći od Nelsona Mendele, pokojnog južnoafričkog političara i predsednika koji se borio za prava većinskog crnog stanovništva u Južnoj Africi.

Upravo on je proveo 27 godina u zatvoru, a kasnije je postao jedino svetlo u životima stanovnika Južne Afrike, i na kraju je osvojio Nobelovu nagradu.

Sara Ferguson
foto: Profimedia

"Jednog sam se jutra probudila i pomislila - Mendela je oprostio svojim progoniteljima, sigurno i ja mogu svojima i nastaviti dalje", rekla je Fergi i dodala kako je osetila da je njena pokojna jetrva, princeza Dajana, uvek bila prikazivana kao "svetica" dok su nju proglasili "grešnicom".

Ipak, iako je krenula dalje, priznaje da se i dalje ponekad bori sa okrutnošću medija i natpisa koje je čitala o sebi. "Kada ti stalno govore "vojvotkinja od svinjetine" ili "prljava Fergi", jednostavno počneš i sam verovati u to. Ta osoba koja misli da je debela, ružna i odvratna još uvek živi u meni, no više nema toliko pravo glasa."

Sara Ferguson
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:11

ĆERKA ANE NIKOLIĆ PROSLAVILA 4. ROĐENDAN! Pevačica naslednici priredila PRAVU BAJKU, torta na 3 sprata, a ona kao PRINCEZA! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track