PIRS BROSNAN UKRAO FOTOGRAFIJU SA INTERNETA: Čestitao supruzi godišnjicu braka, svi su gledali samo u jednu stvar! (FOTO, ANKETA)
Foto: Printscreen/Instagram

koja faca

PIRS BROSNAN UKRAO FOTOGRAFIJU SA INTERNETA: Čestitao supruzi godišnjicu braka, svi su gledali samo u jednu stvar! (FOTO, ANKETA)

Pop kultura -

Pirs Brosnan, verovatno najpoznatiji Džems Bond na svetu se itekako pobrinuo da njegova čestitka povodom okrugle, 20. godišnjice braka ostane upamćena

Njihovu ljubav, koja traje još od 1994. godine, nisu uspeli da poljuljaju ni najgori tračevi, ali ni osude javnosti na račun viška kilograma Kili Šej Smit. A koliko je Piers Brosnan zaljubljen u svoju suprugu, vidljivo je i iz svih fotografija - bez obzira radi li se o onima na kojima poziraju na crvenom tepihu ili ih paparaci snime u šetnji ili na večeri.

A povodom 20. godišnjice braka, verojatno najpoznatiji tajni agent na svetu, svojoj je Kili čestitao i javno, i to putem svog Instagram profila, gde je objavio njihovu zajedničku fotografiju s početka veze i danas, a na kojima je jasno kao dan koliko su srećni i zadovoljni.

"Srećna godišnjica, draga moja Kili, moja ljubav zauvek sa tobom raste", napisao je.

No, jednu zanimljivost vezanu uz objavu odmah su primetili neki obožavaoci, koji su mu dobacili kako se mogao i malo više potruditi, a ne "ukrasti" fotografiju, i to još spojenu, sa Interneta.

Svojoj supruzi do kraja će života biti zahvalan i zbog toga što ga je, kako je rekao, spasila od depresije, nakon što je preminula njegova prva supruga Kasandra Haris. Iako je bio uveren da više nikada neće nekoga tako voleti, sve se promenilo kada je Koli ušetala u njegov život, a sve se desilo u Meksiku.

Ko je za vas najbolji Bond?

Bonus video:

02:55

DOKTOR SMATRA DA PLAN IMUNIZACIJE ĐAKA NEĆE USPETI: Kako očekujete da se vakcinišu deca čiji se ni roditelji nisu uradili isto?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track