NA DUHOVIT NAČIN SAOPŠTILA MAJCI DA ĆE POSTATI BAKA: Anja Alač otkrila sa čim se susreće u trudnoći, a evo i šta kaže o POROĐAJU!
Foto: Damir Dervišagić

iskreno

NA DUHOVIT NAČIN SAOPŠTILA MAJCI DA ĆE POSTATI BAKA: Anja Alač otkrila sa čim se susreće u trudnoći, a evo i šta kaže o POROĐAJU!

Pop kultura -

Glumica Anja Alač ušla je u osmi mesec, pa priznaje da je osetljiva, ali da uspeva sve da izbalansira.

Anja Alač i njen izabranik, arhitekta i ulični umetnik Andrej Josifovski, uskoro će postai roditelji dečaka, a glumica je priznala da je otkako je ušla u omi mesec trudnoće, usporila tempo.

- Svi smo se navikli na svakodnevnu trku, jer kada živiš i radiš u velikom gradu, ostaje ti ili da odustaneš ili da upadneš u tu užurbanu kolotečinu. Međutim, koliko god navikao na takav ritam, život te nauči da se iz njega izmestiš. Jednostavno, telo nameće novi tempo - rekla je Anja Alač i dodala:

- Nestrpljenje osećam tokom cele trudniće jer je ovaj period kada žena više brine, pogotovo kada čeka prvo dete. No, što se samog porođaja tiče, ne žuri mi se. Biće kada bude trebalo.

Na pitanje da li je sklona promenama u raspoloženju, Anja je odgovorila:

- Činjenica je da bavljenjem glumom na neki način od nas zahteva sposobnost brze promene raspoloženja. Na Akademiji su nas između ostalog, učili da “hendlujemo” takve situacije. Trudnoća je izazov za ženu koja je, kao ja, po prirodi vrlo osetljiva, jer ovo je period posebene ranjivosti i otvorenosti za doživljaje svake vrste. Pratim svoje sentimente i priznajem da se drugo stanje s razlogom zove tako. Sve deluje isto, ali s promenom perpspektive koju trudnoća podrazumeva zapravo je sve drugačije.

Ova šarmantna glumica otkrila je da je priželjkivala da dobije sina.

- Možda je takva posmisao bila blisak jer imam sedam godina mlađeg brata, ali najveća istina je u onoj narodnoj: “Samo neka je živo i zdravo”. U pitanju je bila čista intuicija - rekla je ona..

Naime, glumica je majci Vesni Čipčić, saopštili da će postati baka tako što joj je rekli da je dobitnica nagrade kakvu nikada do sada nije dobila, Anja kroz smeh objašnjava:

- Bio je to duhovit trenutak, u kome smo vest podelili sa mamom. Ona je, naravno, bila veoma srećna. Zanimljivije je kada vest dobije duhovitu formu, a ne da sve bude ozbiljno i klasično.

Kurir.rs/A.A./Hello

Bonus video:

00:22

BIKOVIĆ U DRUŠTVU BIVŠE DEVOJKE ANJE ALAČ! Glumac se skroz OPUSTIO sa koleginicom, uživaju sa prijateljima sa klase!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track