SLAVNA GLUMICA POSETILA MUZEJ NIKOLE TESLE: Kejt Hadson živi kao sav normalan svet, pojavila se u skroz opuštenom izdanju (FOTO)
Foto: Profimedia

kulturna

SLAVNA GLUMICA POSETILA MUZEJ NIKOLE TESLE: Kejt Hadson živi kao sav normalan svet, pojavila se u skroz opuštenom izdanju (FOTO)

Pop kultura -

Holivudska glumica, Kejt Hadson, boravi u našoj prestonici povodom snimanja nastavka filma “Nož u leđa”, a sa njom su došla deca i partner Deni.

Pored obaveza oko snimanja ona je našla vremena da obiđe kulturne znamenitosti Beograda. Pa je tako posetila i Teslin muzej sa decom.

Ovu informaciju obelodanila je na svom Instagram profilu Ivona Jevtić, trenutni direktor Muzeja Nikola Tesla.

- Velika mi je čast da su nam danas bili čuveni holivudski glumci i što su izdvojili vreme pored svojih obaveza da dođu u Muzej Nikole Tesle. Prelepa Kejt Hadson je svojom neposrednošću pokazala da iako je toliko slavna živi kao sav normalan svet - napisala je Ivona na pomenutoj društvenoj mreži.

Kejt Hadson, Muzej Nikole Tesle
foto: Printscreen/Instagram

Slavna glumica u Srbiju je došla sa suprugom i decom, a pre dolaska u Srbiju boravili su u Grčkoj, a nakon toga i Italiji.

- Decu uglavnom svuda sa sobom vodi. Ne želi da se razdvaja od njih. Kada snima čuva ih njen partner. Najmlađa ćerka ima dve godine, pa su najviše posvećeni njoj, a kada je potrebno angažuju i bebisiterku. Nije zahtevna s obzirom na to da je holivudska glumica. Bitno joj je da ima redovne obroke, da jede hranu na koju je navikla i da ima treninge. Ne predstavlja joj problem da popriča sa osobljem i da se fotografiše. Vrlo je ljubazna i mnogi se šale da se odomaćila u Beogradu i da bi voleli da što češće dolazi - rekao je izvor.

Kejt Hadson
foto: Printscreen/Instagram/ marijadjurovski

(Kurir.rs/A.M./Blic)

Bonus video:

00:14

KAŽU DA SAM PREMRŠAVA, A JA KAO LEPTIRIĆ: Kaja Ostojić otkrila koliko KG ima i svoju visinu, a onda progovorila o KARIJERI! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja