DVEJN ROK DŽONSON NIJE OD ONIH SMRDLJIVIH ZVEZDA: On se redovno kupa i održava higijenu, a otkrio je i svoje RITUALE ispod tuša!
Foto: Shutterstock/ben bryant, Tinseltown / Shutterstock.com

DVEJN ROK DŽONSON NIJE OD ONIH SMRDLJIVIH ZVEZDA: On se redovno kupa i održava higijenu, a otkrio je i svoje RITUALE ispod tuša!

Pop kultura -

Nakon objave jedne obožavateljke na Tviteru kako Dvejn Džonson nikako ne može biti jedan od onih smrdljivih zvezda, "The Rock" je to brzo potvrdio i podelio sa fanovima deo svojih higijenskih navika.

Dvejn Džonson, komentar
foto: Printscreen/Twitter

"Ne, ja sam potpuna suprotnost slavnim osobama koje se ne peru. Hladnim tušem započinjem dan kad se izvučem iz kreveta, sledi topli tuš nakon treninga, prie posla, a kad se vratim sa posla istuširam se vrućom vodom. Umivam lice, perem telo, obavljam piling i pevam pod tušem', napisao je Dvejn i dodao emotikone sapuna i muzičkih nota.

Dvejn Džonson
foto: Profimedia

U poslednje su vreme vruća tema slavne osobe sa nešto drugačijim pogledom na ličnu Džejk Džilenhal.

"Sve više smatram da je kupanje povremeno manje potrebno", rekla je zvezda filma Planina Broukbek u intervjuu za Vanity Fair povodom promocije Pradinog novog mirisa. No, Džilenhal to nije rekao kako bi ukazao na moć parfema i pojasnio je svoj stav.

Glumac kaže kako veruje da se dobrim ponašanjem i lošim zadahom ništa ne može postići, ali dodaje i kako postoji čitav svet ne kupanja koji je vrlo koristan za održavanje kože, jer se prirodno čistimo.

Mila Kunis, Ešton Kučer
foto: Profimedia

Kristen Bel i Deks Šepard nedavno su izjavili da ne peru svoje dve ćerke, 8-godišnju Linkoln i 6-godišnju Deltu, sve dok ne počnu da smrde.

"Kad uhvatite dašak, to je biološki način ukazivanja na to da se morate oprati", pojasnila je 41-godišnja Bel za The View.

Još u julu su Mila Kunis i Ešton Kučer otkrili da svoju Vajat (6) i Dimitrija (4) kupaju samo kad na njima vide prljavštinu.

Mila Kunis, Ešton Kučer
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:52

LENA KOVAČEVIĆ ZA KURIR TELEVIZIJU O SVOM NASTUPU: Iznenadila sam se koliko je ljudi došlo, bilo je fantastično!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track