SRPSKI GLUMCI LETUJU KAO SAV NORMALAN SVET: Kafa za poneti, šator na PLAŽI, spavaju u kamp prikolici, pokazali da može BEZ LUKSUZA
Foto: Printscreen

sve u fulu

SRPSKI GLUMCI LETUJU KAO SAV NORMALAN SVET: Kafa za poneti, šator na PLAŽI, spavaju u kamp prikolici, pokazali da može BEZ LUKSUZA

Pop kultura -

Naši glumci i glumice su dokazali da se može letovati i bez luksuza koji podrazumeva skupe hotele, privatne plaže.

Naime, nekoliko naših proslavljenih umetnika je izabralo alternativni način za odmor i sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, odlično se provode u stilu običnog sveta.

Miloš Biković je otišao u Hrvatsku na letovanje, odakle je podelio nekoliko zanimljivih fotografija.

- Seo sam na mesto ovoj biljci. Inače ona tu sedi - našalio se Miloš okružen prirodom, komodom, vešom na žici i teglama džema.

Glumači par Slobda Mićalović i Vojin Ćetković su takođe letovali u Hrvatskoj gde su svoje pratioce oduševili veoma životnim slikama. Vojin je sedeo u hladu drveta na običnoj plaži gde nije bilo skupih ležaljki i pio kafu za poneti.

Sloboda je takođe delila fotografije sa letovanja koje nisu bile pretenciozne već jednostavne i veoma lepe što zbog nje same, što zbog prirode.

Drugi glumački par, Tamara Dragićević i Petar Benčina su izabrali veoma uzbudljiv način za letovanje. Naime, oni su takođe otišli u Hrvatsku, na Hvar gde uživaju u kamp kućici sa svojom decom i sudeći po fotografijama svi se lepo provode i uživaju.

Glumica Hristina Popović sa ćerkom je bila u Crnoj Gori, gde je na obali napravila montažni smeštaj. Ona godinama živi avanturistički, pa joj boravak u prirodi i spavanje pod vedrim nebom ne predstavlja problem.

- Kad žuriš da "podigneš kuću" pre nego sto padne mrak - vise klipova na tu temu i uopšte o našoj avanturi po Crnoj Gori i kako izgleda putovanje s detetom i psom i spavanje na krovu od auta... - napisala je Hristina.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:10

MORAĆU DA PRONAĐEM MLADOŽENJU: Pavlovićeva slavi 30. rođendan, a evo ko joj je prvi pokucao na vrata i spremio IZNENAĐENJE! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track