DROGA I OPERACIJE SU JE UPROPASTILE: Pop zvezda progovorila o porocima, izgleda NEPREPOZNATLJIVO, a zarađuje na GOLIM FOTKAMA!
Foto: Profimedia

NEOČEKIVANO

DROGA I OPERACIJE SU JE UPROPASTILE: Pop zvezda progovorila o porocima, izgleda NEPREPOZNATLJIVO, a zarađuje na GOLIM FOTKAMA!

Pop kultura -

Nekada slavna pop zvezda, Keri Katona, upropastila je svoj izgled estetskim operacijama, a nedavno je priznala i da je imala problema sa alkoholom i drogom.

Keri Katona
foto: Profimedia

Keri Katona početkom 2000-ih bila je deo jedne od najvećih pop-senzacija, britanske ženske grupe "Atomic Kitten", a danas živi potpuno drugačijim životom.

Naime, pevačica je dugo imala probleme sa alkoholizmom i mentalnim zdravljem, a kaže da se sve to odrazilo i na njenu figuru.

Velika prašina digla se kada je otkrila da je jedna od stvari koja joj je najviše pomogla injekcija popularna u Engleskoj, koja pomaže u skidanju viška. Nakon što je priznala da se, između ostalog, poslužila i tom prečicom, javnost se okrenula protiv nje. Međutim, Keri je pored injekcije potpuno promenila ishranu i svakodnevno vežba.

Keri Katona
foto: Profimedia

Keri se, nakon što je smršala, podvrgla liposukciji, operaciji zatezanja kože i stomaka, a nedavno je pokrenula i "Only Fans" nalog, gde pristup svom sadržaju naplaćuje 20 funti, čime se pohvalila na svom Instagramu.

-Radite ono što volite i volite ono što radite - napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira u čipkastom donjem vešu, te je pozvala fanove da je zaprate na stranici gde se ovakav sadržaj naplaćuje.

Na ovaj potez se odlučila kako bi se izvukla iz bankrota, a uz nage, prodaje i fotografije svojih stopala, piše "Daily Mail".

Keri je prvi put bankrot proglasila 2008. godine kada je ostala i bez svog 1,23 miliona funti vredne kuće, a bankrotirala je navodno i 2018. godine.

Osim sa novcem, nije imala sreće ni u ljubavi, a zbog brojnih estetskih zahvata dovela se i do neprepoznatljivosti.

Keri Katona
foto: Profimedia

Naime, ona je u intervjuu za britanski "The Sun"otkrila da je trpela zlostavljanje od strane svog trećeg supruga, Džordža Kaja, koji je preminuo od predoziranja 2019. godine. S njim je bila u braku od 2014. godine, a razveli su se 2017.

Priznala je da se dugo sramila jer je bila žrtva zlostavljanja te se prisetila i kako se jednom sakrila u ormara kako bi izbegla njegov bes.

U intervjuu se prisjetila i teškog djetinjstva, kao i perioda nakon raspada benda koji ju je proslavio.

- Počela sam da se drogiram sa 14 i kada se "Atomic Kitten" raspao vratila sam se drogi - priznala je Katona koja poslednjih godina umesto pevanjem pažnju javnosti privlači svojim izgledom koji je upropastila preteranim estetskim zahvatima.

A nakon tri propala braka, Katona je 2018. godine pronašla sreću sa personalnim trenerom Rajanom Mahonejem za kog se verila i koji joj je pomogao i u gubitku kilograma koje je nakupila nakon teškog životnog perioda.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:44

TEA TAIROVIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI! Pevačica se otrovala, AGONIJA TRAJALA 14 SATI: Bila sam slaba, a onda i KOLABIRALA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track