DEJVID ŠVIMER KONAČNO RAZVEZAO JEZIK: Glumac se oglasio posle šuškanja da je u vezi sa DŽENIFER ANISTON
Foto: Proifimedia

priznao sve

DEJVID ŠVIMER KONAČNO RAZVEZAO JEZIK: Glumac se oglasio posle šuškanja da je u vezi sa DŽENIFER ANISTON

Pop kultura -

Nedavno su se proširile priče da su se Dženifer Aniston i Dejvid Švimer, koji su glumili Rejčel i Rosa u seriji Prijatelji, zbližili i u stvarnom životu.

Prijatelji, Dejvid Švimer
foto: Profimedia

Međutim, Dejvid je putem svog portparola odbacio ta nagađanja. Rekao je da nije istina da je u vezi sa Dženifer, piše Page Six.

Da podsetimo, izvor blizak glumcima je za magazin Closer otkrio da su nakon specijalne epizode Prijatelja počeli da provode mnogo vremena zajedno.

Dženifer Aniston
foto: Profimedia

- Nakon okupljanja postalo je jasno da je razmišljanje o prošlosti uzburkalo osećaje kod njih oboje i da je hemija koju su osećali još prisutna. Ubrzo su se počeli dopisivati, a prošlog meseca je Dejvid odleteo da je poseti - rekao je izvor za magazin Closer.

Vreme su, kaže izvor, provodili u domu Dženifer Aniston.

Dejvid Švimer, Dženifer Aniston
foto: Profimedia

- Takođe su viđeni kako piju vino u jednom od njenih omiljenih vinograda u Santa Barbari. Bilo je očito da između njih postoji jaka hemnija - dodao je izvor.

Glumci su tokom snimanja specijalne epizode Prijatelja priznali da su bili zaljubljeni jedno u drugo, ali da između njih nije ničega bilo i da su sve emocije kanalisali u likove koje su glumili.

Dzenifer Aniston, Pol Rad
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:08

LUNA SE ZAMALO ZAKUCALA U STUB DOK JE SNIMALA OVAJ VIDEO! Đoganijeva i Miljković šetali bez bebe, Marko je upozorio: Pazi, bandera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track