ŠTA TO RADIŠ, ISTOPIĆEŠ NAM DECU: Duhoviti Ešton Kučer i Mila Kunis pokazali da se NE BOJE vode i sapuna ovim VIDEOM!
Foto: Profimedia

smešno

ŠTA TO RADIŠ, ISTOPIĆEŠ NAM DECU: Duhoviti Ešton Kučer i Mila Kunis pokazali da se NE BOJE vode i sapuna ovim VIDEOM!

Pop kultura -

Nakon njihove izjave da svoju decu, ćerku Vajat Izabel (6) i dve godine mlađeg Dimitrija Portvuda, kupaju tek kada su stvarno prljavi, javnost ne prestaje da priča o eštonu Kučeru i Mili Kunis.

Nakon što su shvatili da im je ta nesmotrena izjava donela i negativni publicitet, odlučili su da se našale na sopstveni račun.

Na svom Instagram profilu objavili su snimak iz kupatila, na kojoj je u prvom planu holivudska glumica, dok se u pozadini čuju njihova deca kako se kupaju u kadi. Osim toga, čuje se glas Eštona Kučera koji je ceo događaj snimio mobilnim i objavio na vlastitom Instagram profilu uz naslov da je "ova stavar sa kupanjem otišla predaleko", a video je pregledan skoro 2.000.000 puta.

- Polivaš decu vodom? Želiš li da se rastope? - počinje svoju šalu Ešton Kučer dok deca u pozadini pevaju, a Mila Kunis mu na to odgovara da kupaju svoju decu.

- Pa ovo je četvrti put ove nedelje - povikao je glumac, a njegova supruga se kroz smeh i suze složila da je to doista previše.

Osim Kučera i Mile Kunis, da decu nije dobro prečesto kupati poveli su se i Deks Šepard i Kristen Bel, a sve to izazvalo je veliku raspravu.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:15

PAVLOVIĆEVA U PREKRATKOJ HALJINI VRTI ZADNJICOM U PENI: Pevačica se opustila na svojoj žurki, mokra do kože, sevnule i GAĆICE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track