CEO SVET SLAVI ŠTO ĆE BRITNI USKORO BITI SLOBODNA: Društvene mreže se USIJALE, a reakcije na tu vest su URNEBESNE! (FOTO)
Foto: Profimedia, EPA

slavlje po mrežama

CEO SVET SLAVI ŠTO ĆE BRITNI USKORO BITI SLOBODNA: Društvene mreže se USIJALE, a reakcije na tu vest su URNEBESNE! (FOTO)

Pop kultura -

Posle teške i neprijatne sudske borbe između pevačice Britni Spirs i njenog oca Džejmija koji je kontrolisao njenu karijeru, životne odluke i finansije uz pomoć ugovora o staranju, medijski pritisak, ali i potresna ispovest muzičke zvezde pred sudom, rezultirali su odlukom da Džejmi Spirs se samoinicijativno povuče sa mesta staratelja.

Britni Spirs, Džejmi Spirs
foto: Profimedia

Svetski mediji su objavili da je Džejmi Spirs spreman da raskine ugovor o starateljstvu i da je spreman da dopusti ćerki da nastavi da živi svoj život kako ona želi, kada bude vreme za to.

U zvaničnoj izjavi oca Britni Spirs se navodi da on nije suspendovan zbog loše obavljene uloge staratelja ili zbog nepravednih napada medija i kolega pevačice, već da će njegova ostavka se desiti samovoljno.

Oduševljeni fanovi, ali i poznate ličnosti reagovali su na društvenim mrežama povodom odluke Džejmija Spirsa.

Legendarna pevačica Dion Varvik napisala je da je ovo divna vest jer su se ljudi bili ujedinjeni u borbi da Britni dobije svoja prava.

"Divne stvari se dese kad smo ujedinjeni i blizu, ali ne previše blizu jer sam upravo shvatila da se neki od vas ne kupaju", šaljivo je prokomentarisala Varvik.

Fanovi objavljivali su kratke duhovite video-snike i mimove u znak proslave da je Britni sve bliža slobodi.

"Intervju sa Oprom će biti epski.", pišu Tviteraši.

Ugovor o starateljstvu zahvaljujući kome je Džejmi Spirs imao kontrolu nad svakim životnim segmentom ćerke, od finansija, preko lečenja, pa do svakodnevne rutine trajao je više od decenije, odnosno 13 godina.

Pokret "Oslobodite Britni" pre nekoliko godina pokrenuo je javnu raspravu, ali izazvao sumnju da se nešto događa u životu pevačice jer se jako čudno ponašla u medijima i na društvenim mrežama. Iako je Britni prvobitno demantovala da je "zarobljenik" posle sudske bitke izjavila je da nije smela da priča o ugovoru, ali da se osećala loše i teško zbog čitave situacije.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Bonus video:

00:15

NE MOGU VIŠE, NE ZNAM ŠTA ĆU: Slavica Ćukteraš i dalje u bolnici, 12. dan je totalno izgubila KOMPAS! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track