MILOŠ BIKOVIĆ PROGOVORIO O OPTUŽBAMA BIVŠIH DEVOJAKA: Rekle da su proživele AGONIJU sa njim, a glumac sada poslao JASNU PORUKU!
Foto: Nemanja Nikolić

oglasio se

MILOŠ BIKOVIĆ PROGOVORIO O OPTUŽBAMA BIVŠIH DEVOJAKA: Rekle da su proživele AGONIJU sa njim, a glumac sada poslao JASNU PORUKU!

Pop kultura -

Glumac Miloš Biković progovorio je o optužbama bivših devojaka koje su nedavno u javnosti rekle da su prošle agoniju dok su bile u vezi sa njim.

Miloš Biković, letovanje, telo
foto: Printscreen/Instagram

Poslednjih dana javnost je uznemirena nakon tvrdnji njegovih bivših devojaka da su prošle kroz agoniju dok su bile u vezi sa njim, kao i da javnost mora da zna istinu o tome kakav je on zapravo. Miloš je kratko prokomentarisao dešavanja u prethodnom periodu.

- Situaciju sa devojkom komentarišem kao i sve u privatnom životu - rekao je Biković.

Podsetimo, ruska plesačica Arina Vološina je glumca predstavila bezosećajnim egocentrikom, koji ne mari za tuđa osećanja, te je istakla da je zbog njega izgubila godinu dana svog života. Na ove njene optužbe, nadovezala se i manekenka Barbara Tatalović sa kojom je glumac takođe bio u emotivnoj vezi.

Miloš Biković, Barbara Tatalović, Arina Vološina
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

Kurir.rs/A.A./Republika

Bonus video:

00:34

ODUŠEVIO DEVOJČICU! Biković se obratio Biljani koju je proslavila Dara iz Jasenovca: Nadam se da ćemo se sresti u kadru VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track