EMINEMOVA ĆERKA SAOPŠTILA DA JE NEBINARNA LIČNOST! Želi da je oslovljavaju u SREDNJEM RODU: Zovite me Stivi! (VIDEO)
Foto: Profimedia

ODLUČILA

EMINEMOVA ĆERKA SAOPŠTILA DA JE NEBINARNA LIČNOST! Želi da je oslovljavaju u SREDNJEM RODU: Zovite me Stivi! (VIDEO)

Pop kultura -

Eminemova usvojena ćerka, rođena kao Vitni, odlučila je da je sada oslovljavaju sa “ono”, odnosno u srednjem rodu, budući da saopštila da je nebinarna ličnost.

Eminem
foto: Profimedia

Novosti u vezi svog rodnog opredeljenja Vitni je saopštila fanovima na TikToku, gde je prati više hiljada ljudi i zamolila ih da je ubuduće oslovljavaju po imenu - Stivi.

U svojim videima na ovoj društvenoj mreži Stivi pokazuje svoje putovanje kroz rodni identitet, te podrobnije objašnjava da se ne pronalazi svako u isključivo muškom ili ženskom rodu.

Jedan video snimak počinje čak i njegovim plačem od radosti koji se reprodukuje pre nego što se prikažu fotografije koje svedoče o njegovoj transformaciji tokom proteklih nekoliko godina.

Uz ovaj snimak Stivi je napisao: „Gledajte kako mi postaje prijatnije sa samim sobom“ i „zauvek raste i menja se“.

Naime, Vitni odnosno Stivi je prvi put priznao da je biseksualnog opredeljenja 2017. godine, kada je na društvenim mrežama napisao.

Podsetimo, Eminem nije biološki otac Stiviju. Naime, on je sin njegove supruge Kim, kojeg je dobila šest meseci nakon što su se ona i reper razveli. Kada su se pomirili 2005. godine, Eminem je Stivija usvojio.

Eminem
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./Page Six

Bonus video:

00:35

MIODRAG RADONJIĆ O ZNAČAJU PORODICE: I mladi i stariji su izgubili osećaj za prave vrednosti, moramo sve više da ih promovišemo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track