BEN AFLEK PROSLAVIO ROĐENDAN SA DECOM: Njegovu ŽIVOTNU priču malo ko zna, a imao je svakakve PROBLEME za 49 godina! (FOTO)
Foto: Profimedia

svašta prošao

BEN AFLEK PROSLAVIO ROĐENDAN SA DECOM: Njegovu ŽIVOTNU priču malo ko zna, a imao je svakakve PROBLEME za 49 godina! (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Ben Aflek je 15. avgusta napunio 49 godina. On je tom prilikom otišao na ručak sa svojom decom Vajolet En, Serafinom Rouz i Semjuelom koje je dobio u braku sa Dženifer Garner.

Ben Aflek
foto: Profimedia

Na snimanju za film "Daredevil" upoznao je još jednu Dženifer, ovoga puta Garner (49), sa kojom se 2005. venčao. Iste godine dobili su ćerku Vajolet En (15), a Ben je, iako strastveni pušač, zbog nje je prestao da puši, a 2009. godine stigla im je Serafina Rouz, a tri godine kasnije sin Semjuel.

Ben Aflek, deca
foto: Profimedia

Garner i Aflek rastavili su se 2018. godine, a glumac je odnedavno u vezi sa J.Lo i ne skriva koliko su srećni. Bacili su se u potragu savršene kuće kako više ne bi bili razdvojeni. Dženifer je uhvaćena na žurki kod prijateljice na drugom kraju Los Anđelesa.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Ben Aflek je najstarije dete, majka mu je bila učiteljica, a otac savetnik za probleme sa alkoholom. Ironično, upravo je Ben imao velikih problema sa alkoholom pa je u nekoliko navrata odlazio u klinike za odvikavanje. Još kao mali njegova porodica se preselila u Boston, a onde je živeo sve dok mu glumačka karijera nije procvetala.

Dva puta je izbačen sa fakulteta pa je otišao u Holivud. Dobio je manju ulogu u filmu "School Ties", u kom je glumio sa vrlo dobrim prijateljem Metom Dejmonom (50), a zatim je dobio i veće uloge u filmovu "Pacovi iz šoping centra". Zbog lošeg finansijskog stanja, Met i Ben su odlučili da snime scenario za film Dobri Vil Hanting u kom će igrati glavne uloge.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Printscreen/Instagram

Benov brat, inače glumac, Kejsi Aflek, spojio ih je sa Gusom Van Santom (69), zbog kojeg je kuća Miramaks kupila scenario i tada njegova karijera kreće uzlaznom putanjom. Film je dobio Oskara za najbolji scenario. Sve češće je dobijao uloge, ali onda su se pojavili i problemi - 2001. je završio u centru za odvikavanje od alkohola.

Prozvan je zlatnim dečkom Holivuda pa su se mnoge dame "lepile" za njega. Prvo je bio sa Gvinet Paltrou (48), ali onda ga je osvojila Dženifer Lopez 2002., sa kojom je glumio u filmovima "Jersey Girl" i "Gigli". Verili su se i bili zajedno do januara 2004. godine, a tada je ljubav pukla. Više nisu mogli podneti konstantna uplitanja javnosti u njihov život.

Ben Aflek
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:14

BRUTALNA SOFIJA MILOŠEVIĆ PROVOCIRA NA MREŽAMA! Skinula se u kupaći, snimala se u OGLEDALU, a od PRIZORA muškarcima padaju VILICE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track