BRITNI SPIRS SE OPET SKINULA: Tvrdi da nije sređivala GRUDI i da nije TRUDNA, a da joj je stomak veliki jer se NAJELA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

razgolitila se

BRITNI SPIRS SE OPET SKINULA: Tvrdi da nije sređivala GRUDI i da nije TRUDNA, a da joj je stomak veliki jer se NAJELA! (FOTO)

Pop kultura -

Britni Spirs (39) je objavila novu fotku u kojoj drži gole grudi rukama i pozira u belom vešu i crvenim čizmama.

Sa obzirom na to da je naletela na komentare kako je zasigurno bila na zahvatu jer su joj grudi veće ili je možda trudna, odlučila je da pojasni o čemu se radi.

- Ljudi, nisam operisala grudi za nedelju dana, niti sam trudna. Imam grudi jer puno jedem! - našalila se pevačica.

Objasnila je zašto u poslednje vreme objavljuje golišave fotke. Kako kaže, tokom mnogih nastupa postala je svesnija svog izgleda i samopouzdanje joj je padalo.

- Svaka žena koja skine sloj odeće zbog udobnosti, ne na nastupu ili u striptiz klubu, pomisli kako se odmah bolje oseća. Odmah misli i da bolje izgleda. To sam uradila na nekoliko nastupa, a kasnije sam shvatila kako nisam izgledala dobro, iako sam mislila da izgledam i bilo me sramota - napisala je Britni.

Kako kaže, samopouzdanje joj je palo, a sad se želi pokazati onako kako je rođena, u najčistijem obliku.

- Gola sam došla na ovaj svet i želim se videti bez svih opterećenja koja su mi stavljena, jer to nisam ja. Ja sam žena koja sebe treba da gleda u osetljivom, prekrasnom i najčištijem obliku.

Zahvalila se fanovima na "Free Britney" pokretu i rekla kako nisu ni svesni dubine značaja koji je ta podrška za nju imala.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

04:54

ZORANA PAVIĆ OTKRILA NEPOZNATE DETALJE IZ ŽIVOTA ISIDORE BJELICE: Mislila je da joj je bolest data od Boga kao duhovni zadatak!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track