IMAM NOĆNE MORE I PATIM OD DEPRESIJE: Žena koja tvrdi da je zlostavljao muž NIKI MINAŽ, sada tuži i pevačicu!
Foto: Profimedia

komplikacije

IMAM NOĆNE MORE I PATIM OD DEPRESIJE: Žena koja tvrdi da je zlostavljao muž NIKI MINAŽ, sada tuži i pevačicu!

Pop kultura -

Niki Minaž i njezinog supruga Keneta Petija tužila je Dženifer Hju, Petijeva navodna žrtva silovanja, za uznemiravanje i zastrašivanje.

Niki Minaž
foto: Profimedia

Dženifer tvrdi da su joj supružnici ponudili pola miliona dolara da odustane od tužbe, a navodno silovanje dogodilo se 1994. godine, kada je imala 16 godina piše magazin People.

Strani mediji pišu da je Hju u tužbi navela i da su joj jednom prilikom ponudili 20.000 dolara u zamenu za potpisivanje pripremljene izjave kojom bi odbacila optužbu za silovanje. Dženifer tvrdi da je primila brojne uznemirujuće pozive i posete ljudi povezane s parom.

Ona tvrdi da je odbila sva mita koja su joj nudili te se boji i svoju lokaciju drži tajnom kako je ne bi mogli ponovno maltretirati.

"Osećam se kao da živim u tajnosti, lokaciju ne mogu reći ni svojim prijateljima", rekla je Dženifer za Times. Dodala je da često ima noćne more i da pati od depresije.

Inače, Niki Minaž se za Petija udala 2019. godine. Za njega se već ranije pisalo da je registrovan kao seksualni prestupnik. Obožavaoci joj često u komentarima ispod zajedničkih fotografija na društvenim mrežama pišu da ga ostavi i da zaslužuje bolje, a Petija nazivaju silovateljem.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:14

KAKO DA SE ZAŠTITITE OD ZEMLJOTRESA? Evo zašto je bitno da se u ovakvim trenucima bude u fetus poziciji PORED TOČKOVA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track