ZDRAVSTVENO STANJE LANETA GUTOVIĆA DANAS: Glumac nije ni bio na respiratoru, preventivno na kiseoniku
Foto: Printscreen/N1

nije bio pozitivan na korona virus

ZDRAVSTVENO STANJE LANETA GUTOVIĆA DANAS: Glumac nije ni bio na respiratoru, preventivno na kiseoniku

Pop kultura -

Proslavljeni glumac Milan Lane Gutović (75) nekoliko dana se nalazi na Vojnomedicinskoj akademiji na intenzivnoj nezi. Kako prenose mediji, glumac je danas bio na skeneru.

Kako Kurir saznaje, glumac nije ni bio na respiratoru, već je preventivno stavljen na kiseonik i njegovo zdravstveno stanje je za sada stabilno. Izvor je ispričao da je glumac komunikativan i da se oseća dobro.

Lane je prošle nedelje primljen na Vojnomedicinsku akademiju (VMA) zbog sumnje na korona virus, najverovatnije ima postkovid sindrom na šta ukazuju njegova pluća.

Čuveni Lane nalazio se na haj flou maski ( HFNC) preko koje je dobijao kiseonik. Do juče je bio stabilno, ali se zdravstveno stanje glumca naglo pogoršalo, te je priključen na respirator.

Podsetimo, Lanetu je, kada je primljen na VMA, urađen brzi test koji je bio negativnan iako su svi simptomi koje je imao ukazivali da ima koronu. Odmah zatim mu je urađen i PCR test, međutim i taj rezultat je pokazao da je negativan.

Glumac se kada je primljen na VMA javio na telefon Kuriru i kratko izjavio da se oseća dobro i da će nada se biti dobro.

Milan Gutović, Lane Gutović
foto: Dado Đilas

kurir.rs/telegraf.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track