NE STIDE SE JAVNIH IZLIVA NEŽNOSTI: Kortni i Travis u STRASTVENOM zagrljaju, a evo kojim BIZARNIM detaljima dokazuju ljubav! FOTO
Foto: Profimedia

preterali?

NE STIDE SE JAVNIH IZLIVA NEŽNOSTI: Kortni i Travis u STRASTVENOM zagrljaju, a evo kojim BIZARNIM detaljima dokazuju ljubav! FOTO

Pop kultura -

Najstarija sestra Kardašijan, Kortni (42) i bubnjar Travis Barker (45) već neko vreme su u vezi, a par se nimalo ne ustručava da svoju ljubav otvoreno pokazuje u javnosti.

Travis Barker, Kortni Kardašijan
foto: Profimedia

Paparaci ih redovno fotografišu dok se strastveno ljube i grle, a i sama rijaliti zvezda rado deli na Instagramu trenutke na kojima se vidi koliko je jaka fizička privlačnost između nje i slavnog muzičara.

Naime, Kortni se nedavno pohvalila fotografijom sa romantičnog odmora u Meksiku, a na kojoj sedi u Travisovom krilu dok je on senzualno ljubi u vrat. "Njami", kratko je prokomentarisala lepa crnka aludirajući na ljubavni ugriz svog dečka.

- Prava romansa - odgovorio joj je poznati bubnjar u komentaru.

Ipak, njenim fanovima pažnju je privukla i provokativna haljina u kojoj je pozirala Kortni. Rijaliti zvezda je izabrala pripijenu toaletu na belo-crne prugice koja sa strane čitavom dužinom ima izreze. Dozu glamura ovoj kombinaciji doneo je i njen vatrenocrveni ruž, ali i sandale sa vrtoglavo visokim potpeticama.

Inače, zanimljivo je da je zbog odmora u Meksiku Barker prvi put ušao u avion još od 2008. kada je preživeo smrtonosnu avionsku nesreću, a to je uradio upravo da bi udovoljio Kortni. Zato je podelio i fotografiju ispred aviona na kojoj ljubi najstariju sestru Kardašijan uz jednostavnu, ali emotivnu poruku: "Sa tobom je sve moguće"!

Podsetimo, ova 42-godišnjakinja i popularni muzičar počeli su da se zabavljaju početkom godine, a svi tvrde da je ova romansa drastično promenila Kortni.

Ona je otkako je uplovila u vezu sa bubnjarem čak promenila i stil oblačenja pa je sada urbanija i naginje ka rokerskom imidžom. No, spekuliše se i da je tek uz njegovu ljubav i podršku pronašla i iskazala pravu sebe.

Inače, atraktivna crnka ne krije koliko je zaljubljena u Barkera, ne samo što se par ne razdvaja, već i transparentno pokazuju ljubav ne neobične načine. Tako je svojevremeno ona pokazala kako mu je na ruci istetovirala "Volim te", ali je i na Instagramu podelila činjenicu da ima epruvetu sa njegovom krvlju, na kojoj pritom piše njegov datum rođenja, te inicijali.

S druge strane on je podelio sa fanovima da poseduje sveću koju je nazvao "Ovo miriše kao Kortnin orgazam".

Trevis Barker, Kortni Kardašijan
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:11

KIM KARDAŠIJAN MORA DA PRESTANE: Pratioci zgroženi novim snimkom, da li je moguće da se u OVO UVUKLA?! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track