KOJI KRIS JE NAJBOLJI FRAJER? Žene lude kad se oni SKINU, izaberite glumca koji je baš po vašoj MERI! (ANKETA/FOTO)
Foto: lev radin / Shutterstock.com, Tinseltown / Shutterstock.com, Jaguar PS / Shutterstock.com

borba krisova

KOJI KRIS JE NAJBOLJI FRAJER? Žene lude kad se oni SKINU, izaberite glumca koji je baš po vašoj MERI! (ANKETA/FOTO)

Pop kultura -

Kris Prat, Kris Pajn, Kris Evans ili Kris Hemsvort? To pitanje kruži Internetom već duže vreme, a i u našoj redakciji se povela polemika koji Kris je najbolji frajer. Ono što je sigurno da sva četvorica izgledaju odlično kada se skinu.

Kris Hemsvort, Kris Pajn, Kris Prat, Kris Evans
foto: lev radin / Shutterstock.com, Tinseltown / Shutterstock.com, Jaguar PS / Shutterstock.com

Kris Prat je rođen 21. juna 1979. godine. Najpoznati je po ulozi u seriji "Parks and Recreation" zahvaljujući kojoj se probio i Marvelovoj franšizi Čuvari galaksije, kao i Avendžers i brojnim animiranim filmovima.

Kris Prat
foto: Profimedia

Bio je oženjen komičarkom Anom Feris sa kojom ima jedno dete, a sada je u braku sa ćerkom Arnolda Švarcenegera, Ketrin i sa njom ima ćerku.

Sledeći Kris je Hemsvort i on je rođen 11. avgusta 1983. godine u Melburnu, Australija. Znamo ga kao boga groma - Tora iz Marvelovih filmova, a pojavio se i u hororu "The Cabin in the Woods" za koju kažu da mu je bila ključna tačka u probijanju na A listu. Igrao je i glavnu ulogu u rimejku filma Ljudi u crnom i "Bad Times at the El Royale."

Kris Hemsvort
foto: Profimedia

U braku je sa Elsom Pataki od 2010. godine i imaju troje dece.

Kris Evans je rođen 13. juna 1981. godine u Bostonu. Pojavio se u mnogo filmova, a neki od njih su i Fantastična četvorka, Skot Pilgrim protiv sveta i naravno kao Kapetan Amerika u Marvelovim filmovima.

Kris Evans
foto: Profimedia

Kris Pajn je rođen 26. avgusta 1980. godine. Star Trek filmovi su ga proslavili, a glumio je i u DC filmovima Čudesna žena.

Kris Pajn
foto: Profimedia

Naravno, postavlja se pitanje koji Kris je najbolji frajer jer neki kažu Hemsvort, drugi Evans, treći Pajn, a četvrti se tvrdoglavo drže Prata.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:00

ULICA U KIKINDI SVRSTANA MEĐU 50 NAJLEPŠIH NA SVETU! Po oceni svetskog sajta Arhitektura i Dizajn, nalazi se na 22. mestu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track