KOMŠIJE ISKRENO O JELISAVETI ORAŠANIN: Ovako se poznata glumica ponaša van SCENE, a često joj oko dece pomaže majka i Teov BRAT!
Foto: Nemanja Nikolić

UHVAĆENA U GRADU

KOMŠIJE ISKRENO O JELISAVETI ORAŠANIN: Ovako se poznata glumica ponaša van SCENE, a često joj oko dece pomaže majka i Teov BRAT!

Pop kultura -

Komšije su otkrile kakva je Jelisaveta Orašanin kada se kamere ugase.

Oni su se prvenstveno dotakli toga kakva je glumica kao majka.

- Jelisaveta uopšte nije zahtevna majka. Trudi se da sve svoje obaveze ispunjava sama i ne voli da ima pomoć oko dece. Iako bi sa novcem mogla da unajmi nekoliko dadilja, ona se trudi da to ne radi, bez kada je neophodno. A to je uglavnom dok snima ili igra predstave. Sve uspeva sama. Sina stavi u kolica, psa na povodac i onda obilazi obližnje radnje i kafiće kako bi svoj dan maksimalno ispunila - priča dobro obavešten izvor i dodaje:

Jelisaveta Orašanin
foto: ATA images

- Uglavnom izlazi u ranim jutarnjim časovima, kada u gradu nije velika vrućina za bebu i nju. Često sedi sa ćerkicom u obližnjem kafiću i dobro se snalazi sa oba deteta. Ona nam je omiljena mušterija. Često doručkuje kod nas, popije kafu, ali vodi računa šta jede - kaže izvor.

Njena komšinica je otkrila da se Jelisaveta ne razdvaja od dece.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printscreen/Instagram

- Ponekad joj dolazi majka kako bi joj pomogla oko svih obaveza, ali svakako u istoj zgradi živi i Teodosićev brat koji je tu uvek na usluzi snajki - istakla je komšinica.

I sama Jelisaveta otkrila je jednom priznala da uživa kada je sa decom, ali kada ima obaveze zatraži pomoć najabližih.

- Svi su trenutno uključeni, najviše bake i deke. Na njih se nekako najviše oslanjamo. Najsigurniji smo i najspokojniji kada su deca sa njima. Ja sam stvarno non-stop sa decom. Iako negde odem do grada uvek vodim decu sa sobom. Samo uveče kada igram predstavu ili ako se organizujem da izađem na piće sa nekim, onda naravno pozovemo bake u pomoć. Petra ima moj karakter. Ali borimo se. Podjednaki su mezimci sin i ćerka. Stvarno - rekla je Jelsaveta nedavno.

Jelisaveta Orašanin
foto: ATA Images

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Bonus video:

00:10

JELISAVETA ORAŠANIN SPREMILA IZNENAĐENJE TEODOSIĆU! Glumica napravila tortu mužu za ROĐENDAN i odmah se pohvalila! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track