01:24

ČUVENA ZVEZDANA IZ SERIJE FOLK O SKANDALU SA GAGOM I BJELOM: Ne treba olako da donosimo odluke i da stavljamo u tabor bilo koga!

ISKRENA

ČUVENA ZVEZDANA IZ SERIJE FOLK O SKANDALU SA GAGOM I BJELOM: Ne treba olako da donosimo odluke i stavljamo u tabor bilo koga!

Pop kultura -

Miljanu Gavrilović smo zavoleli kao Zvezdanu u seriji Folk, a za Kurir televiziju je prokomentarisala sve aktuelne teme iz sveta filmske industrije.

Glumicu smo prvo pitali kako je reagovala kada je čula da je slavni glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić u holu hotela "Ambasador" pretukao reditelja Predraga Gagu Antonijevića.

- Moram da kažem da osim situacija koje su vezane samo za posao nisam bila u prilici da ih vidim i upoznam. Moje mišljenje jeste da ne bismo trebali ovako da donosimo olako odluke i da stavljamo u tabor bilo koga i da budemo pristrasni. Treba da pustimo organe zakona da to reše, pa kad dobijemo tačnu informaciju govorimo. Ja nisam prisustvovala tome i ne mogu da komentarišem i donosim svoj sud. Nije sve crno i belo, neke stvari ne možemo možda da kontrolišemo. Nisam pristalica nikakvog nasilja ali sve je uzročno posledična veza - rekla je Miljana.

- - kaže Miljana.

Kurir.rs/M.L.

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track