LANE JE OSTAVIO NEIZBRISIV TRAG: Isplivala fotka prve postave ČUVENE predstave, a zbog ovoga je ušla u istoriju (FOTO)
Foto: Dado Đilas

svi se slažu da je nenadmašna

LANE JE OSTAVIO NEIZBRISIV TRAG: Isplivala fotka prve postave ČUVENE predstave, a zbog ovoga je ušla u istoriju (FOTO)

Pop kultura -

Čuveni jugoslovenski film "Buba u uhu" premijerno je prikazan 1972. godine, a onda je dobio i predstavu koja se u pozorištima širom Srbije igrala 41 godinu, sve do smrti glumca Nikole Simića.

Korisnici društvenih mreža su saglasni da je to jedna od najboljih predstava koju su ikada odgledali, a i ne čudi, imajući u vidu glumačku postavu koja je igrala u ovom ostvarenju. Tako je i jedan korisnik Tvitera podelio utiske svog oca koji je saglasan da je predstava nenadmašna.

- I posle 50 godina, moj ćale tvrdi da je "Buba u uhu" nešto najbolje što je ikada odgledao na daskama koke život znače - stoji u objavi koristnika Tvitera, a komentari ispod su se samo nizali.

Predstava je ušla u istoriju kao predstava koja se 41 godinu igrala sa istom glumačkom postavom koju su između ostalog činili Milan Lane Gutović, Nikola Simić, Voja Brajović, Vlasta Velisavljević i drugi.

Podsetimo, glumac Milan Lane Gutović koji je igrao u predstavi "Buba u uhu", preminuo je na Vojnomedicinskoj akademiji u 76. godini.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

03:01

GLUMCI BDP-a NA OKUPU: Ko je zakasnio, ko preležao koronu, a ko izbegao da da izjavu (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track