NEKAD JE BILA NAJLEPŠA DEVOJČICA NA SVETU: Danas zarađuje MILIONE $, živi kao bubreg u loju i privlači pažnju gde god se pojavi!
Foto: Profimedia

magnet za poglede

NEKAD JE BILA NAJLEPŠA DEVOJČICA NA SVETU: Danas zarađuje MILIONE $, živi kao bubreg u loju i privlači pažnju gde god se pojavi!

Pop kultura -

Francuskinja Tilan Blondo je sa šest godina proglašena "najlepšom devojčicom na svetu". Ta slatka curica upadljivih plavih očiju postala je zvezda modne industrije.

Danas ima 20 godina i radi kao model, a pažnju i dalje privlači jer pleni svojom lepotom.

Lepa Tilan letnje dane provodi na plaži i to u mondenskom francuskom letovalištu Sen Trope. Atraktivna Francuskinja brčkala se ovih dana na plaži Rivijera u društvu novog izabranika, Bena Atela, a par pri tom nije skrivao zaljubljenost. Lepotica koja ima 20 godina je belim bikinijem naglasila je preplanuli ten a ni u moru se nije odvajala od crnih sunčanih naočara.

Tilan Blondo
foto: Profimedia

Ona je ćerka francuskog fudbalera Patrika Blondoa i TV voditeljke Veronike Lubri, a manekensku karijeru započela je sa četiri godine kada se pojavila na reviji Žan Pol Gotjea. Sa šest godina proglašena je najlepšom devojčicom na svetu, ali njena manekenska karijera nije prošla bez kontroverzi pa je tako snimanje francuskog Voga sa 10-godišnjom Tilan u kom nosi tešku šminku i odeću za odrasle, izazvalo brojne kritike javnosti.

Tilan Blondo
foto: Profimedia

Da njena ljepota nimalo ne bledi dokaz je i to što se dva puta našla na vrhu liste TC Candlera 100 najlepših lica.

Danas se Tilan bavi modelingom, potpisala je ugovor za poznatu marku, a poseduje i sopstveni biznis - No Smile Clothing koja prodaje ogrtače za kupanje i trenerke dok joj se bogatstvo procenjuje na preko 4 miliona dolara.

Tilan Blondo
foto: Profimedia

(Kurur.rs/A.M.)

Bonus video:

00:14

Tuča na mostu na Adi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track