ZANA SLAVI 40 GODINA POSTOJANJA! Žika za Kurir: Radujemo se beogradskom koncertu, ali Radovan neće doći zbog korone
Foto: Promo/Nenad Marjanović

Jubilej

ZANA SLAVI 40 GODINA POSTOJANJA! Žika za Kurir: Radujemo se beogradskom koncertu, ali Radovan neće doći zbog korone

Pop kultura -

Grupa Zana proslaviće 40 godina postojanja koncertom u Kombank dvorani 25. septembra, saopštili su juče iz Centra beogradskih festivala.

Bend, koji je stekao veliku bazu obožavalaca širom regiona, oformili su u Beogradu 1980. godine Zoran Živanović Žika, Radovan Jovićević i Zana Nimani, koja je bila i prva pevačica. Posle nekoliko godina u grupu dolazi Nataša Gajović, a posle nekoliko godina Nataša Živković. Sadašnja članica ove grupe Jelena (Galonić) Živanović sa samo 19 godina postala je pevačica grupe Zana i već tri decenije izvodi njihove hitove.

Zana, Radovan Jovićević
foto: Printscreen/Youtube

- Radujemo se koncertu. Počeli smo već sa probama. Jelena i ja smo bolesni, ali se nadam da ćemo već za nekoliko dana nastavili pripreme. Radovan je želeo da dođe iz Njujorka, ali neće moći zbog korone. Nataša Gajović je u Dubaiju, ali ćemo imati gosta iznenađenja. Hit "Jabuke i vino" sa Jelenom će otpevati jedna velika zvezda. Koncert mora da se održi jer je ovo veliki jubilej za nas - kaže za Kurir Zoran Živanović Žika.

Grupa Zana je nastala na inicijativu čuvene autorke i tekstopisca Marine Tucaković, a prvi koncert održali su u klubu "Dok" na Dorćolu. Za veliki jubilej PGP će objaviti boks-set grupa sa svim pesama.

grupa Zana
foto: Promo/Nenad Marjanović

Kurir.rs

Bonus video:

02:11

TAJNA GRUPE ZANA KOJU NIKO NIJE ZNAO! Žika OTKRIO - Jelena imala NEPRISTOJNU ponudu (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track