TIKTOKER PRIZNAO DA SE BORI SA MENTALNIM POREMEĆAJEM: Ogolio dušu i sve priznao u javnosti, a ovo je glavni UZROK?! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/noahbeck

ŠOK!

TIKTOKER PRIZNAO DA SE BORI SA MENTALNIM POREMEĆAJEM: Ogolio dušu i sve priznao u javnosti, a ovo je glavni UZROK?! (FOTO)

Pop kultura -

TikTok zvezda, Noa Bek (20) uzor je mnogim mladim ljudima koji ga prate na popularnoj društvenoj mreži, a nedavno je priznao da se bori sa poremećajem pod nazivom telesna dismorfija.

U intervjuu za magazin "GQ", on je priznao da u njegovom životu nije uvek sve savršeno, te da se dugo bori sa poremećajem pod nazivom telesna dismorfija.

- Svi misle da je moj život savršen, ali i ja prolazim kroz probleme. Telesna dismorfija je pravi poremećaj. Bilo je trenutaka kada bih se pogledao u ogledalo i rekao sebi: "Tako ti i treba kad ne igraš fudbal i ne trčiš svakog dana" - priča Noa.

Naime, telesna dismorfija je poremećaj mentalnog zdravlja u kome ne možete da prestanete da razmišljate o jednom ili više uočenih nedostataka u izgledu i o stvarima koje drugim ljudima možda nisu vidljive. Ipak, zbog toga ćete se osećati posramljeno i zabrinuti i izbegavaćete javna okupljanja.

- Nikada nisam bio depresivan. Nikada nisam bio anksiozan. Kada bih bio tužan dok sam odrastao, igrao sam fudbal ili razgovarao sa prijateljima i zaboravio bih na to. Društvene mreže su mi donele neke od takvih problema, ali se sa njima borim svakodnevno - zaključio je Noa.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:29

SRPSKO KOLO JE PRVO ŠTO SAM NAUČILA! Lepa Špankinja nakon venčanja sa našim glumcem: Ovo sam sanjala od 13. godine! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track