IMA LI KRAJA NJENIM BLAMOVIMA? Kim Kardašijan se pohvalila da sluša muziku BIVŠEG, ali nije dobro pogledala šta OBJAVLJUJE! (FOTO)
Foto: Profimedia

ispala neviđena

IMA LI KRAJA NJENIM BLAMOVIMA? Kim Kardašijan se pohvalila da sluša muziku BIVŠEG, ali nije dobro pogledala šta OBJAVLJUJE! (FOTO)

Pop kultura -

Kim Kardašijan (40) nedavno se razvela od Kanje Vesta (44), ali uprkos tome na društvenim mrežama odlučila je da podrži njegovu karijeru pa je objavila da sluša njegov novi album pod nazivom "Donda".

Njena podrška je ipak pala u drugi plan, jer se na fotografijama ekrana vidi da je Kim isključila zvuk što brojnim obožavaocima nije promaklo.

Kim MKardašijan, Donda, muzika
foto: Printscreen/Instagram

Kim je objavila da sluša pesme Hurricane, Donda, Lord I Need You i Ok Ok, Pt. 2. Ubrzo je obrisala fotografije ekrana, ali fanovi su ih već počeli da ih deli pa grešku nije uspela da sakrije.

Kasnije je objavila ostatak pesama koje su sa tonom, ali bezuspešno.

- Je li ozbiljno uradila ovo? - pitali su se korisnici drušvenih mreža.

Kim i Kanje su se tokom veze i braka uvek međusobno podržavali u karijerama, a čini se da i sad tokom razvoda žele da održe staru naviku.

Kim Kardašijan
foto: Printsreen/Youtube

"Donda" je Kanjeov deseti studijski album. Na albumu navodno gostuje i kontroverzni Merlin Manson (52), što je za strane medije potvrdio njegov portparol. Menson se našao na meti više optužbi za seksualno, fizičko i psihičko zlostavljanje svojih bivših partnerki, pa ovaj duo Kanjeovi fanovi ne podržavaju.

Merlin Menson
foto: profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:40

JANJUŠ OBJAVIO SNIMAK SA ENOM IZ KREVETA! Rijaliti igrač izbrisao Maju kao gumicom i otišao na PUTOVANJE sa BIVŠOM ŽENOM! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track