ŠTA JOJ SE DESILO, TOTALNO SE ZAPUSTILA?! Slavna glumica dugo se krila od javnosti i svi su se složili da izgleda VEOMA LOŠE! FOTO
Foto: Profimedia

PAPARACO

ŠTA JOJ SE DESILO, TOTALNO SE ZAPUSTILA?! Slavna glumica dugo se krila od javnosti i svi su se složili da izgleda VEOMA LOŠE! FOTO

Pop kultura -

Slavna glumica Uma Turman prošetala je ulicama Menhetna bez šminke, nakon što se nedavno našla u središtu pažnje zbog nove ljubavi.

Naime, 51-godišnja Uma večerala je sa prijateljicom, a glumica u šetnji nije skidala zaštitnu masku ss lica na kojem su se videli očiti tragovi umora.

Uma Turman
foto: Profimedia

"Šta joj se desilo?", "Izgleda jako loše", "Totalno se zapustila", neki su od komentara na račun nekadašnje holivudske lepotice.

Pre nekoliko meseci u medijima je odeknula vest kako jeglumica ljubi izvršnog direktora Blumberga Džastina B. Smita. Pre toga njen ljubavni status je bio dugo nepoznat, a u javnosti se najčešće mogla videti u društvu svoje dece.

Uma Turman
foto: Profimedia

Iza Ume su dva propala braka sa 12 godina starijim Gerijem Oldmanom koji je potrajao od 1990. do 1992. godine, te s Itanom Houkom.

Prvi poznatiji muškarac za kojeg se zna da je s njim bila u ozbiljnoj vezi bio je Fil Žonou. Devet godina stariji od Ume, stekao je ugled zbog saradnje sa irskim bendom "U2".

Film koji je Fil radio zvao se "State of Grace". Glavne uloge igrali su Šon Pen i Geri Oldman. Uma je te 1989. posetila na setu svog dragog i upoznala glavne protagoniste.

A njenom drugom braku sa Itanom Houkom presudila je njegova navodna prevara sa dadiljom, koju su unamili da čuva njihovog sina.

Poslednja veza za koju se zna bila je ona s arhitektom Piterom Sabetom, a imala je i kratku romanse s hotelijerom Andreom Balasom.

Uma se proslavila zahvaljujućo glumačkom talentu, ali i upečatljivim crtama lica i osobnosti koji su joj doneli svetsku slavu, ali i titulu miljenice jednog od najtalentovanijih reditelja današnjice, slavnog Kventina Tarantina.

Glumica, Uma Turman
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

02:15

PRODUCENT ACE LUKASA O SUKOBU SA SELAKOV: Ivanin muž je nosač kofera, duete smo radili za dzabe, ovaj nećemo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track